- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALBY
senior tag
válasz
MittuDomain_ #15 üzenetére
Ez is igaz.
Egyébként meg a touchpadot is lehagynám, nem igaz hogy nem fér el egy egérke is az asztalon, ami sokkal használhatóbb.
A numerikus gombokat mondjuk lehet fűrészelni egynormál billentyűzethez képest, de a kurzorokat a felettök lévő hatossal mindig meghagynám a klaszikus módon. -
ALBY
senior tag
Szerintem is pont htpc mellé nem kéne,
ez egy kiszerelt notebook billentyűzet.
Multimédia nincs, amit rábénáztak ezen a címen az kb használhatatlan.
A kurzorokat már szinte hagyomány szerűen megalázzák, pedig az egyik legontosabb gombok szerintem.
Nem igazán gondolták át, vagy próbálták ki valós környezetben ezt szerintem.A kicsinyítés is kedves dolog, de nem minden áron kell összenyomni,
bukjuk a funciókat, cserébe van két centivel több hely a dohányzóasztalon??(Ajánlom az univerzális és tanítható távirányítókat is billentyűk mellé, sokszor sokkal kellemesebb használni ha van az is.)
-
ALBY
senior tag
Pedig elég nyilvánvaló,
akksiról megy mert ugye nem akarsz drótot látni,
elküldeni az épp megnyomott billentyűk jelét nem nagy energia,
ha világítana folyton (vagy megmozdításra) azzal nem hogy hónapokig, napokig sem bíná benne az elem.
Lehetne beletenni durva tölthető akksikat, csak úgy lehet hogy a duplájába kerülne, nem értené meg a user.
A gyakori töltéskényszer is vállalható kompromisszum lehet (nekem is az lenne, örülnék ilyen plusz lehetőségnek), de az átlag egyszerű userel nehéz megértetni, hogy vagy sokáig gépel vagy világít.
Az átlag már a fél után épp lemerülő egeréért is hisztizik, "szar rádiós, má megint lemerült".Persze lehetne ésszerő megoldásokat kialakítani.
Kapcsolgathatóság, fényérzékelő, csak egyes gombok paríciók kililágítás,
(WASD + kurzor + multimédia, F gombok stb.)Első körben szerintem elég lenne egy fluoreszkálófeliratozás. Ami amúgy elérhető matricázással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Milyen autót vegyek?
- Kés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest