Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kensington
csendes tag
Hello!
Örülök, hogy sikerült.
Nekem MIUI van jelenleg, de nem tökéletes. Sajnos ez a ROM is TCL S950-hez van eredetileg, vagyis Dual SIM és No microSDEzzel az a baj, hogy az SD kártya mountolása nem működik és minden újraindításnál meghal a processz ami ezt végezné, és bedob egy felugró ablakot, amit le kell okézni. Aztán közben le kell választani az SD kártyát és visszamountolni. Kicsit idegesítő, de utána működik.
Plusz a Facebook értesítések nem mindig jelennek meg az állapotsávban.
Más hibát eddig nem tapasztaltam vele. Egyébként szép, gyors ROM.Amiért MIUI van fent annak az is az oka, hogy sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem csináltam mentést a gyáriról - ( volt, de CWM-mel nyomtam egy format SD-t amikor beletettem a kártyát, de ez a telefon belső memoriát formázta.... Ami a vinyón volt, az meg nem használható Bad sectorosodás miatt...
)
Szóval mindenképppen csinálj Backup-ot az eredeti ROM-ról, mielőtt másikat tennél fel.
MTK Droid Tools segíthet, és még én is érdekelt lennék benne ..Én is keresek már egy ideje gyári ROM-ot ehhez a single SIM változathoz.
Minden ROM amit neten megtalálsz ehhez a telefonhoz (jobbanmondva TCL S950-hez fogsz találni csak) - az a Dual SIM-es vátozat és nekem egyik sem volt tökéletes. Szóval lehet, hogy a gyárival jobban jársz, de ezt majd te kitapasztalod. Főleg, ha egy frissebb ROM van a telefonodon pl 01005 vagy attól fölfelé.Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest