- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
A root mindenki nagy kérdése.
Shiftet meg játsszál gépen!
Amúgy lehet ezzel ékezetes betűket írni, mert én nem tudtam sehogy.
A töltője harmat gyenge, 550mha ennél jóval nagyobbat fogok beszerezni. El is hiszem, hogy nem jó a képernyő, ha lemerülve bedugod tölteni, mert már nem marad energia...A wifi viszont szerintem elég gyenge, mármint a térereje, kicsi benne az antenna...
Normális fülessel egészen használható zenére, de azért jó lenne egy hangszínszabályzó, sajna még nem találtam olyan lejátszót ami tudta volna.
A számítógéppel sehogy nem tudom összehozni, win7 alatt el sem indult az Alcatel_AndroidManager. Xp alatt meg a drivereket nem tudtam összehozni, telepítettem, ahogy már itt leírták, egyet meg is talált de a többit nem és nem tud kapcsolatot létrehozni, passz, hogy mi lehet. Attól függetlenül egy nagy fos ez a driver telepítés. 2011-ben ezt nem tudják normálisan megoldani, neked kell az eszközelőben turkálni
Ettől függetlenül még mindig gyönyörködök benne. Imádom!
A warez tartalom eltávolítva!
[ Módosította: kaller1 ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest