Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Szeretem az ilyen teszteket. Egy magas memóriás képet nem tudtak betenni (sőt egyáltalán nem látok ilyet, lehet a galériában van valahol), tudom, hogy szemmel is lehet viszonyítani, hogy oda férnek bőven, de azért mégis, ha egyszer teszt, akkor nézzék ezt is.
Na mindegy. Szerintem az ilyen hűtőknél pont az a lényeg, hogy alájuk férnek-e normálisan magasabb memóriák, mert a legtöbb ilyen kialakítású hűtő alá nem nagyon férnek el, csak az "alacsonyak" és ugye ezek a hűtők sokkal terjedelmesebbek az alaplappal párhuzamosan, tehát szinte biztos, hogy fölé lógnak a memóriáknak, így egy elég fontos információ.
Nekem például még a magas Corsair Vengeance ramok is elférnek szépen a hűtőm alatt (Gotthard prototípus), ITX méretben is 90 fokkal elforgatva a borda "szakálla" sem ér hozzájuk, bár a mostani ATX lapon már nem is lóg a memóriák fölé sem a hűtő olyan messze kerültek egymástól a memóriák és a proci foglalata (elforgatva mondjuk még föléjük érne).
Az előző be quiet! Shadow Rock TF hűtő alá simán oda fértek a magasabb ramok, ahogy elnézem az alsó venti kivétele után itt sem lesz ezzel gond. De azért jó lenne meg is mutatni ezt egy tesztben.
(#20) CsonkaImo: élvonalbeliek. Amúgy tényleg jók (legalábbis a legtöbb, "nem legolcsóbb" széria tagjai). Én többet is használtam, míg át nem tértem a teljesen passzív gépekre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest