Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
BalaNce87 #15 üzenetére
Tényleg nem értem miért vették ilyen kevesen az átlagból kiemelkedik, akkor meg mire fel ez a gyenge teljesítmény?
Úgy mondod, mintha nem lennének jó és újító játékok, amik elsikkadnak, vagy kommersz szemetek, amik a sokadik rókabőr után is sikeresek.
Én annyira nem követtem az Alan Wake fejlesztését, de számomra úgy tűnt, hogy eléggé más lett a végeredmény, mint amit eredetileg ígértek-sugalltak. Ez is betudható esetleg a kudarcnak. A review-k meg számítanak, bárki bármit mond. Nem mondom, hogy kizárólagos, de fontos.általánosságba mondom hogy konzolra tényleg minden népszerű
Dehogy népszerű minden. A népszerűbbekről hallasz, mert azzal van tele a sajtó. Meg a populáris multiplatform címekről hallasz, mert ott rázzák a brét, hogy melyik platformra mennyi fogyott. De önmagában rengeteg cím van, ami elsikkad, ezek közül mg jópár, ami nagy durral érkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest