Hirdetés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
Dr. Akula #28 üzenetére
Nem sikerült bizonyítanod, hogy felfogtad miről is van itt szó, szabályokon lovagolsz, pedig maximum szabványokról van szó, nem is érted mi különbség a kettő között, de azt sem tudod mi az a tuning, garancáról beszélsz, pedig senki nem mondta, hogy erre lenne, intel szerint 1.35 volt még rendben van, szerinted nem, stb..
Ezek után nem csodálkozom hogy miért szorul be heti rendszerességgel kamion a gyorsforgalmin a híd alá, ott is azt hiszik hogy a 4.5 méteres kamion jó lesz 4 méteresnek.
Na ebből is látszik, hogy fogalmad sincs miről is van itt szó. Épp Te akarod megmagyarázni, hogy a 4 méteres kamion nem fér el az 5 méteres híd alatt.
Sajnos bejött amit valójában tudtam is, úgyhogy azt hiszem ez ennyi volt.
Szagértőid, haverjaid meg neked vannak az alacsony kerítés túloldalán. Én normális hangnemben írtam neked(eddig), úgyhogy ne kostolgass!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest