Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaman
tag
válasz Aprósólyom #18 üzenetére
Mondjuk negatìv komment mindenhol van, de valòban sok embernèl nem működött, ùgyhogy elèg bizonytalan a dolog. Dràgàk ezek a kàbelek pròbàlkozni
-
Akelaman
tag
válasz Aprósólyom #16 üzenetére
Hàt most nem tudok keresgèlni, màr nem emlèkszem, pontosan hol nèztem. [Ezt] talàltam hirtelen.
-
Aprósólyom
addikt
Küldj linket arról a termékről, mert kicsit hihetetlen.
Ezekhez a felbontásokhoz és frissítéshez, (DP 1.4 -> HDMI 2.1) már aktív eszköz kell, azt a relatíve nagy elektronikát én még nem láttam, hogy egybeépítették volna kebellel. Csak adaptert láttam eddig.
Kábellel csak DP 1.2 -> HDMI verzióval találkoztam, amelyekből az aktív verzióban jóval kisebb elektronika van, mint az a Club 3D adapter, amiről itt szó van (DP1.4-> HDMI 2.1)Jevons paradox
-
Akelaman
tag
válasz Aprósólyom #14 üzenetére
Igen 2.1, egy hete nèzegettem asszem 25 dollàr körül volt több helyen is.
-
Akelaman
tag
válasz Aprósólyom #5 üzenetére
A Dp 1.4 viszi a 8k 60 hz/4k 120Hz 10 bit szìnnel. ~10e forint a 2m kàbel.
-
moleculez
veterán
-
Aprósólyom
addikt
válasz moleculez #10 üzenetére
Kicsit félreértettelek és azt hittem valamiért, hogy ironizálsz.
Amúgy én még javaslom a delock termékeket is. Nekem van egy 3 méteres delock displayport kábelem már kb 5 éve. Körbe, össze-vissza tekereg egy monitor karon, hajlítgatom-forgatgatom. Stabil és tud nagy sávszélt. 1080p280Hz akár HDR is. Jó ár érték arányuk van szerintem.Jevons paradox
-
moleculez
veterán
válasz Aprósólyom #9 üzenetére
Ok, szóval most hallottam erről a cégről először, és bár ez a termékük nem érdekel, de átnéztem a kínálatukat, és a kábeleik adott esetben érdekelhetnek.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Aprósólyom
addikt
-
GreatL
őstag
Itthon is a kábeleik vannak...
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
kurta9999
tag
Nem keverem, tudom, hogy ezek speciális termékek .
Anno volt is nálam egy Club3D USBC DP to DVI-D converter, ami vitte a 144Hz-et, az egyetlen, amit találtam erre. Csak azt nem volt sok értelme megvenni 45euro-ért a 100euro-t érő monitorhoz
-
moleculez
veterán
Bár ez a termék nem releváns számomra, örülök hogy megismertem a gyártót, ha valahova komoly kábel kell tudom hol keressek, nem kell zsákbamacskázni.
Olyan ez, mint a komolyabb autókra való spéci abroncs. Akinek arra van igénye, az meg is fizeti
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Aprósólyom
addikt
Ezek ennyibe kerülnek.
Nem lehet, hogy összekevered a passzív átalakítókkal, amik sávszélessége erősen korlátozott? Azok 120Hz-t már 1080p-ben sem tudnak.
Aktív DP 1.4 -> HDMI 2.0 eszközök, amik már tudnak akár 4k60Hz-t azok 10k nagyságrend. Ez a 4k120hz, meg annyi amennyi. 20-25k.
Mostanában olvasgattam és keresgéltem ezekről. Ez van. Ennyibe kerülnek ezek.Jevons paradox
-
-
korren
aktív tag
És ráadásul ennyi pénzért "madzaggal" adják...
-I like the misery. -I like this world!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A minőséget általában meg kell fizetni, és még mindig elhanyagolható töredéke annak, mint amibe a natív kijelző kerülne.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
kurta9999
tag
Komoly adapterjeik vannak ennek a cégnek, viszont az árukat is megkérik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Kicsi játszós számítógép (G4600, 8GB, MSI P106-90 3GB GDDR5)
- TP-Link TL-WR941ND Ver. 5.1 Wireless N Router 300Mbps
- eladó Canon Rf 15-35 F2.8 L IS USM
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest