Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaman
tag
válasz
Aprósólyom #18 üzenetére
Mondjuk negatìv komment mindenhol van, de valòban sok embernèl nem működött, ùgyhogy elèg bizonytalan a dolog. Dràgàk ezek a kàbelek pròbàlkozni
-
Akelaman
tag
válasz
Aprósólyom #16 üzenetére
Hàt most nem tudok keresgèlni, màr nem emlèkszem, pontosan hol nèztem. [Ezt] talàltam hirtelen.
-
Aprósólyom
addikt
Küldj linket arról a termékről, mert kicsit hihetetlen.
Ezekhez a felbontásokhoz és frissítéshez, (DP 1.4 -> HDMI 2.1) már aktív eszköz kell, azt a relatíve nagy elektronikát én még nem láttam, hogy egybeépítették volna kebellel. Csak adaptert láttam eddig.
Kábellel csak DP 1.2 -> HDMI verzióval találkoztam, amelyekből az aktív verzióban jóval kisebb elektronika van, mint az a Club 3D adapter, amiről itt szó van (DP1.4-> HDMI 2.1) -
Akelaman
tag
válasz
Aprósólyom #14 üzenetére
Igen 2.1, egy hete nèzegettem asszem 25 dollàr körül volt több helyen is.
-
Akelaman
tag
válasz
Aprósólyom #5 üzenetére
A Dp 1.4 viszi a 8k 60 hz/4k 120Hz 10 bit szìnnel. ~10e forint a 2m kàbel.
-
moleculez
veterán
válasz
Aprósólyom #11 üzenetére
Köszi, ránézek arra is
-
Aprósólyom
addikt
válasz
moleculez #10 üzenetére
Kicsit félreértettelek és azt hittem valamiért, hogy ironizálsz.
Amúgy én még javaslom a delock termékeket is. Nekem van egy 3 méteres delock displayport kábelem már kb 5 éve. Körbe, össze-vissza tekereg egy monitor karon, hajlítgatom-forgatgatom. Stabil és tud nagy sávszélt. 1080p280Hz akár HDR is. Jó ár érték arányuk van szerintem. -
moleculez
veterán
válasz
Aprósólyom #9 üzenetére
Ok, szóval most hallottam erről a cégről először, és bár ez a termékük nem érdekel, de átnéztem a kínálatukat, és a kábeleik adott esetben érdekelhetnek.
-
GreatL
őstag
Itthon is a kábeleik vannak...
-
kurta9999
tag
válasz
Aprósólyom #5 üzenetére
Nem keverem, tudom, hogy ezek speciális termékek .
Anno volt is nálam egy Club3D USBC DP to DVI-D converter, ami vitte a 144Hz-et, az egyetlen, amit találtam erre. Csak azt nem volt sok értelme megvenni 45euro-ért a 100euro-t érő monitorhoz
-
moleculez
veterán
válasz
Aprósólyom #5 üzenetére
Bár ez a termék nem releváns számomra, örülök hogy megismertem a gyártót, ha valahova komoly kábel kell tudom hol keressek, nem kell zsákbamacskázni.
Olyan ez, mint a komolyabb autókra való spéci abroncs. Akinek arra van igénye, az meg is fizeti
-
Aprósólyom
addikt
Ezek ennyibe kerülnek.
Nem lehet, hogy összekevered a passzív átalakítókkal, amik sávszélessége erősen korlátozott? Azok 120Hz-t már 1080p-ben sem tudnak.
Aktív DP 1.4 -> HDMI 2.0 eszközök, amik már tudnak akár 4k60Hz-t azok 10k nagyságrend. Ez a 4k120hz, meg annyi amennyi. 20-25k.
Mostanában olvasgattam és keresgéltem ezekről. Ez van. Ennyibe kerülnek ezek. -
-
korren
aktív tag
És ráadásul ennyi pénzért "madzaggal" adják...
-
-
kurta9999
tag
Komoly adapterjeik vannak ennek a cégnek, viszont az árukat is megkérik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat újdonságai a 2.1-es HDMI kimenetből érkező jelet teszik emészthetővé DisplayPort 1.4 vagy USB Type-C bemenet számára.