Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
És
(#36) mpioca
6 év intenzív napi 4-6 óra cs után neked is javulna a reflexed.
Most próbálgattam, Reflextester most nem vagyok formában olyan 100 próbálkozást nyomtam, a legjobb 0.047 a legszarabb 0.25. de az esetek túlnyomó része 160-170 közé esett. Otthon van nekem, (és az egész klánnal ezt nézegettük). Egy professional reflex meter, vagy valami hasonló nevű móka, ami asszem 20 eredményből adja le az átlagot. És mondom, nekem volt a legszarabb a klánból, igaz a magam 25 évével a legidősebb is vagyok, de a legjobb a legfiatalabbé aki 14 éves, és egyfolytában 50-70 körüli eredményei voltak, én sem akartam elhinni, de feltöltötte az eredményeit. Viszont a 700ms, az egy nagyi reflexe, vagy egy erősen ittas egyéné.Szerk. Látom javítottad... xD
Na, de látod, az átlag 200ms, szóval +160 majdnem megduplázza. szóval az nyer a multiplayerban aki nem használ élsimítást???Ez vicc???
-
DemonDani
addikt
ez a hülyeség, illetve mind a kettő... a 700-400 (700 már nagyon zsenge) az a váratlan dolgokra való reagálás... vagyis pl lelép eléd egy gyalogos...
játékben ez jóval kisebb, mivel nagyrészt rá vagy készülve a történésekre. 50ms meg vicc ;D megnézném hogy mivel mért le ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest