- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Minyi
tag
kinézetre tetszik de elég zajosnak vélem,meglátjuk milyen is lesz.
-
e00dgy
aktív tag
26 dB elég hangos...
-
^Clown
addikt
Nem tűnik rossznak!
-
-
PH-User
addikt
Felteszem a barátnőm 7100GS HyperMemory kártyájára
-
brumesz
aktív tag
kinézetre tetszik. bár már hűtő fronton sem igazán lehet újat alkotni...
-
Nem tudom megmagyarázni, de nekem nem tűnik szimpatikusnak ez a hűtő. Lehet hogy azért mert a gyártó ismeretlen számomra.
Olyan "gagyi" érzésen van a képek alapján.
-
kelzsoca
félisten
Ügyes próbálkozás, vagy inkább koppintás, majd élesben kell bizonyítania
-
Ste
addikt
Ízléstelen a műanyag borítása, és még hangos is lesz
-
retexis
tag
Ez tisztára olyan mint a GFX Chila, csak mások a ventik.
-
plömplöm
őstag
"9 darab hűtőbordát a memóriákra"
paritásbit?
-
mephi666
nagyúr
jah, de nekem az ilyen megoldások tetszenek, ahol a kártyával párhuzamosan is keltenek légmozgást és nem arról szól a hűtés, hogy vadállat módjára fújnak egy böszme bordát 2-3 ventivel...
ott is elmozog azért a meleg levegő, de ez szerintem hatásosabb... igazából az lenne a legjobb, ha 1db nagyobb venti lenne a tápcsatlakozó felőli oldalon kicsit slégan és úgy fújná a nagy bordát, hogy a meleg levegő a dupla széles kártya hátsó rácsán távozhatna... elég jó kis szélcsatornát lehetne kialakítani +1 ház elejére rakott 12centis ventivel
-
-XadAnuX+
őstag
Ha jó lesz a teljesítménye halkan, akkor jó opció lehet, főleg, hogy az ára elfogadható.
-
-
mephi666
nagyúr
nekem a leadtek heatpipe-os megoldása tetszik nagyon... oké, hogy szépen dolgoztak rajta a marketingesek is, de akkor is jó szerintem...
-
old gray
addikt
Fix 2200RPM? Részemről itt megbukott a cucc, sok értelme van ha pl. zenehallgatás közben a vga-d ventije maxon teker.
És biztos, hogy nem halk.
-
PowerBuldog
veterán
Én arra leszek kíváncsi,hogy a 4890-t hogy hűti le. Ha jó lesz a hűtése, alacsony zajszint mellett, akkor lehet bevállalok majd egyet.
-
Móci
addikt
Láttunk már több ilyen heatpipe-nagy borda-2 venti kombót, de azért kíváncsi leszek, hogy mit mutat a 'kicsike'.
Hangra nem tűnik annyira rossznak, de ezt sem lehet gondolom pontosan megmondani, a marketing tuti nem írná le, ha pöttyet zajosabb. -
mephi666
nagyúr
én inkább az alsó grafikonokat nézem... fok/W-ban adják meg a hűtési teljesítményt a gtx280gyári hűtőjéhez viszonyítva... a zajszint grafikonja meg aztán vicces
2200 vs 3000 rpm között nincs akkora különbség, mint a "gyári 2200-on hajtva vs akasa" esetben... gondolom a bizonyos távból mért adatokat hasonlítgatták össze valahogy, de eléggé homályosnak tűnik... nem lett volna egyszerűbb fokokat és dB-t megadni? én egyszerű ember vagyok és ahhoz vagyok szokva...
-
Dyno
veterán
Hát nem tudom ára nem olyan sok elnézve a többi vga hűtőt, bár de sok lesz az.....de az a két kerepelő rajta kicsit szerintem sokat fordul, 1600rpm, tökéletesen elegendő lenne, főleg hogy ketten vannak.
-
rup1u5
nagyúr
Freedom Force
Ezt a nevet inkább egy szélsőbaloldali terrorszervezetnek adnám.Twin Turbo utánérzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest