Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Minyi
tag
kinézetre tetszik de elég zajosnak vélem,meglátjuk milyen is lesz.
-
e00dgy
aktív tag
26 dB elég hangos...
-
^Clown
addikt
Nem tűnik rossznak!
-
-
PH-User
addikt
Felteszem a barátnőm 7100GS HyperMemory kártyájára
-
brumesz
aktív tag
kinézetre tetszik. bár már hűtő fronton sem igazán lehet újat alkotni...
-
Nem tudom megmagyarázni, de nekem nem tűnik szimpatikusnak ez a hűtő. Lehet hogy azért mert a gyártó ismeretlen számomra.
Olyan "gagyi" érzésen van a képek alapján.
-
kelzsoca
félisten
Ügyes próbálkozás, vagy inkább koppintás, majd élesben kell bizonyítania
-
Ste
addikt
Ízléstelen a műanyag borítása, és még hangos is lesz
-
retexis
tag
Ez tisztára olyan mint a GFX Chila, csak mások a ventik.
-
plömplöm
őstag
"9 darab hűtőbordát a memóriákra"
paritásbit?
-
mephi666
nagyúr
jah, de nekem az ilyen megoldások tetszenek, ahol a kártyával párhuzamosan is keltenek légmozgást és nem arról szól a hűtés, hogy vadállat módjára fújnak egy böszme bordát 2-3 ventivel...
ott is elmozog azért a meleg levegő, de ez szerintem hatásosabb... igazából az lenne a legjobb, ha 1db nagyobb venti lenne a tápcsatlakozó felőli oldalon kicsit slégan és úgy fújná a nagy bordát, hogy a meleg levegő a dupla széles kártya hátsó rácsán távozhatna... elég jó kis szélcsatornát lehetne kialakítani +1 ház elejére rakott 12centis ventivel
-
-XadAnuX+
őstag
Ha jó lesz a teljesítménye halkan, akkor jó opció lehet, főleg, hogy az ára elfogadható.
-
-
mephi666
nagyúr
nekem a leadtek heatpipe-os megoldása tetszik nagyon... oké, hogy szépen dolgoztak rajta a marketingesek is, de akkor is jó szerintem...
-
old gray
addikt
Fix 2200RPM? Részemről itt megbukott a cucc, sok értelme van ha pl. zenehallgatás közben a vga-d ventije maxon teker.
És biztos, hogy nem halk.
-
PowerBuldog
veterán
Én arra leszek kíváncsi,hogy a 4890-t hogy hűti le. Ha jó lesz a hűtése, alacsony zajszint mellett, akkor lehet bevállalok majd egyet.
-
Móci
addikt
Láttunk már több ilyen heatpipe-nagy borda-2 venti kombót, de azért kíváncsi leszek, hogy mit mutat a 'kicsike'.
Hangra nem tűnik annyira rossznak, de ezt sem lehet gondolom pontosan megmondani, a marketing tuti nem írná le, ha pöttyet zajosabb. -
mephi666
nagyúr
én inkább az alsó grafikonokat nézem... fok/W-ban adják meg a hűtési teljesítményt a gtx280gyári hűtőjéhez viszonyítva... a zajszint grafikonja meg aztán vicces
2200 vs 3000 rpm között nincs akkora különbség, mint a "gyári 2200-on hajtva vs akasa" esetben... gondolom a bizonyos távból mért adatokat hasonlítgatták össze valahogy, de eléggé homályosnak tűnik... nem lett volna egyszerűbb fokokat és dB-t megadni? én egyszerű ember vagyok és ahhoz vagyok szokva...
-
Dyno
veterán
Hát nem tudom ára nem olyan sok elnézve a többi vga hűtőt, bár de sok lesz az.....de az a két kerepelő rajta kicsit szerintem sokat fordul, 1600rpm, tökéletesen elegendő lenne, főleg hogy ketten vannak.
-
rup1u5
nagyúr
Freedom Force
Ezt a nevet inkább egy szélsőbaloldali terrorszervezetnek adnám.Twin Turbo utánérzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest