- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
-Faceless- #32 üzenetére
A karikagyűrűnél? Nekem elégségesnek tűnik a minősége vagy csak a tied volt defektes. Ránézésre, amire nem elég ott egyebekkel is foglalkozni kell (felmelegíteni a ragsztást, szétpattintani plasztikkal....)
Én azzal szembesülök, hogy jobban csúszik a bitfej, mint amekkora fogás ki tudok rajta fejteni. De megoldható ügyesen...
Összességében jobban jöttem ki a szerszámmal és az alzás akkuval (avacom), mint az apple szervizzel. Miközben az akku is jó minőségű.#33Zanik:Amíg nem figyeltem oda a megfelelő fejre akkor sokkal sűrűbben volt nekem is, ahogy mesélted. Most már inkább egyéb körülmények okozzák, nem maga a fej, vagy csavarhúzó. (pl. már előzetesen koptattak a csavarfejen, nem szorítom eléggé lefelé a csavarhúzót PH fejnél, rozsda, stb..) Az én csavarhúzóim, bitfejek full póriasak, olcsóak és szuperálnak.
Ha barkácsolsz, javaslom, hogy PZ vagy Torx fejű csavarokat használj. Egy hornyos, PH ezeket kerüld, mert ezeknél tényleg könnyebben előfordulhat az elnyírás. A PZ már sokkal jobb minden szempontból vagy a torx mégjobb. Vannak boltok, ahol már nem is kapsz PH csavart, mert a PZ jobb. Legalább is én úgy tudom, hogy stabilabb a forma miatt, minimális az esélye, hogy csavarásnál kiforduljon, illetve állítólag nagyobb forgatónyomatékot is lehet átvinni vele.#34tibaimp: Remélem neked is beválik. Én nagyon elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest