Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
"netán megtetszett neki a repo-ból való egyszerű program installálás"
Miért egyszerűbb webes keresőszolgáltatás helyett pl. a Synapticban keresni? Arra meg végképp kíváncsi vagyok, hogy miért hatékonyabb, hiszen a Synaptic csak a megadott repositorykban keres.
Pl. épp ma gondoltam egyet, és feldobtam a Thunderbird 3 Beta 4-et a 2-esre, szépen önállóan elvégzett mindent amit kell, elég volt a "Next, Next, Finish" (ergó nem rabolta feleslegesen az időmet), ezzel szemben egy linuxos csomagkezelővel még a legfrissebb stabil verziót is csak akkor érem el, ha bekerül a hivatalos repositoryba (de akkor is csak bugfix release-re számíthatok, új főverzióra nem), ami mellesleg egy rakás dolgot nem tartalmaz, mp3 codecet sem, és az Ubuntu már nem is kínálja fel automatikusan a mulitverse repositoryt. Innentől kezdve meg szerintem semmi köze a linuxos csomagkezelésnek az egyszerűséghez. -
moonman
titán
én csak azt nem értem, miért "átlagozzuk" a Windows felhasználókat. ők is külön emberek, saját egyéniséggel és ízléssel. annyi a közös bennük, hogy ugyanabban a rendszerben találták meg a lehetőséget.
hogy értsd: attól, hogy Windows-t használok, még nem érzem magam "átlagnak".
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest