- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
nem tudná letölteni az összetevőket
ez mekkora szar már. Azt miért nem tudja? nemmegy a dáánlód? hogy van hogy a többi program feltelepül telepítéskezelő nélkül, sőt még egy sima zipes kicsomagolással is?
Lassú a netem? peersze. A szüttyögés elején már rég túl volt a letöltésen... vagy az akkora 900 kbyte/sec-es letöltés nem volt elég?"tehát igaz, de mégsem. követlek."
Ennyire nem ismered az imádott rendszeredet? Nem tűnt fel, hogy főleg az m$ programok még a saját mappájukon kívül vagy 80 helyre rakosgatnak fájlokat? (system32, prog files common akármi, és még lehetne sorolni)."én szoktam még videotelefonálni, képeket megosztani és néha játszani is."
Azt ezekben mi 56 mega? Ezek a kódok normál esetben max kbyteokat foglalnak. De most hogyvan már hogy jelentősen bonyolultabb, több dologra képes nagyon sok soros lefordított programok még mindig százkilobájtokban, vagy max néhány megabájtban mérhetők egy ilyen egyszerű program mint a wlm 56 mbyte?
Az is fura, hogy ezekre képes jópár más program, mégis kisebbek és gyorsabbakTényleg a videotelefonálás hogy megy? Nemrég még simán hanggal se lehetett használni az msnt hogy ne szakadjon 2 másodpercenként, miközben ventrilo, ts meg skype-al órákig lehetett beszélni mellesleg jobb hangminőségben?
"te már csak tudod. miért nem írsz valami hatékonyabbat?"
Jó kis ovis marhaság. De megmondom miért. MERT NEM AZ ÉN DOLGOM, és mert minek ha már mások megtették helyettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest