- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Morden24 #116 üzenetére
Nem tudom, milyen Windows-okkal érkeznek, de nehezen hihető, hogy icipici kínai, tajvani és egyéb garázscégek OEM tömegben rendelik a licenceket.
Egyrészt ez azért lényegtelen, mert előbb beszéltük meg, hogy akkor azokra seperc alatt megy a warez vagy nemwarez Windows.
Amikor a redmondiak bevezették a dömpingárazást a netbook piacon, nem tudhatták, mekkora lesz az elfogadottsága a Windows-nak e szegmensben. Mellesleg nem beszéltünk meg semmit, állítottatok valamit, aminek én az ellenkezőjét állítottam és megállapodtunk abban, hogy felesleges a szócséplés ezügyben, mert egyik sem alátámasztható számokkal.
Egyébként az már betett volna a Májkroszoftnak, ha az OEM-piacon keletkezett veszteséget a bolti OEM/retail eladásokból kéne fedeznie.
Én ilyet nem állítottam, kiforgatod a szavaimat. Én azt állítottam, hogy a netbook piacon elszenvedett veszteséget (ami feltételezi a nemwarez Windows jelenlétét minden egyes eladott netbookon, továbbá nem azonos az OEM piaccal, legfeljebb részhalma) fedezi a magasabb kategóriákból.
cucka: egy piacon versenyeznek, tehát konkurrenciájuk egymásnak. Mint már valaki kiválóan kifejtette, az ASUS köpött az MS levesébe a netbook gépekkel - tudott dolog, hogy ide nem akartak Windows-t, csak amikor felismerték, hogy akkor itt nem ők lesznek a dominánsak, hirtelen lehetett olcsón hozzájutni licencekhez. Csavarhatod a szavakat, de ez nem egyensúlyi ár, hanem dömpingár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellys Gate 50 MTB - M méret
- Xbox Series X+Nacon Rig 700HX+Play&Charge Kit
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest