Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
headhunter #220 üzenetére
Az csak egy ár amit kiírtak
"Sajnos már nincs belőle raktáron. Csak rendelni tudnék jelenleg, 11000Ft lenne az ára.
Üdvözlettel:
Szeles Zoltán
JD+Computer Kft." -
Uzmany
őstag
válasz
headhunter #217 üzenetére
A chs-ben 8.200.- a nagyker netto.
-
Breki
veterán
válasz
headhunter #217 üzenetére
Énis ilyen helyeken néztem aztán írtam annak aki legolcsóbb volt ez esetbern konkrétan a Lord, válasz semmi csak egy nap múlva emelt ár..........
Meg ugye én nem vagyok nagyfalusi mindig hozzájön a futár vagy postaköltség
és akkor már nem éri meg mert 11 valamennyiért ittis tudják elvileg hozni.
-
dchard
veterán
válasz
headhunter #103 üzenetére
Ami érdekes az az, hogy a régebbi firmware-rel készült képen majdnem a négyszerese a feltöltési irányú csillapítása a vonaladnak, mint az új firmware-rel készült képen, miközben a jel-zaj-arányod nem változott. Az SNR alapján valószínűleg a régi firmware mért rendesen.
És jól látom, hogy a régi firmware-nél a modem felületének a struktúrája is más?
Dchard
-
Ebit
addikt
válasz
headhunter #106 üzenetére
A felsorolás, alapján az ADSL / multi-mode/ próbáld meg.
-
Ebit
addikt
válasz
headhunter #103 üzenetére
Én a helyedben, a sebességet kipróbálnám a modulációt GMDT-re beállitva.
"A 2006.02.20-as firmware után nem tudom visszatenni a 2004-est, mert nem lehet lefelé Downgradelni!"
Itt, sok hasznos infot találsz, valamint leirták, hogy telnetes felületen, hogy tudod visszaállitani a régebbi firmwaret
[link]Véleményem szerint viszont, már ne változtasd, meg a modem firmwareját/ ha a tied tőkéletesen műkődik/,mert az eredmény bizonytalan.
-
Ebit
addikt
válasz
headhunter #95 üzenetére
A te esetedben is bekővetkezett az, amiról nagyon sok 360 T tulajdonos is beszámol, hogy firmware frissités esetén, jó esetben nem romlott a sebesség, ez főleg igaz a 20060220-as EU-s firmware esetében, amit, csak akkor célszerű telepiteni, ha ADSL2+ kapcsolatod van.
-
dchard
veterán
válasz
headhunter #95 üzenetére
Headhunter: a kis mértékű romlásért nem feltétlenül a modem a felelős: előfordul, hogy ahogy egyre több DSL előfizető van a környéketeken, úgy nő a a törzskábelen az áthallás és emiatt áll lassabban szinkronba.
ha a vonali paramétereidet beírnád (hányszor kell még elmondani), akkor abból tudnánk becsülni.
Nite: a téma vezeték nélküli távközlés lesz, tehát nem wifi, hanem inkább 2g, 3g, 4g, Wimax, Mikró stb.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest