Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus7
újonc
Nekem még van egy utolsó darabos higanyos lázmérőm. Meg még az a régi jó kis higanyos pumpálós vérnyomásmérő. Csak érdekességképpen leírom hogy teszteltem és mutat eltérést az elemes vérnyomásmérőktől. Egyébként nekem a pulzusommal nem volt gond. Még...Jó egészséget kívánok
-
Anonymus7
újonc
Szintúgy megkaptam a Sputnyik vakcinát. Pár órán keresztül utána magam is úgy voltam vele, ez lehet valami “placebo”, ámde délután elkezdtem furán érezni magam. Estére full láz és olyan ízületi és izom fájdalmaim voltak, kezdtem aggódni hogy én hülye minek oltattam be magam. Borzasztó fej- és fül fájás. Úgy éreztem hogy a vesém leszakad a májammal együtt. Nem akartam bevenni paracetamolt, mert azt olvastam nem nagyon kellene gyógyszert bevenni. Szóval küzdöttem mint gyerek a bilin, míg csaknem telefonáltam egyet. Végül győzött az 500mg-os paracetamol/koffein. Enyhültek a panaszaim azóta, de nem vagyok toppon még. Nem tudom meddig fog tartani ez a fájdalom. Attól tartok, a második után rosszabb lesz. Ez az én tapasztalatom. Egyébként vasárnap oltottak be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mini-ITX
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Milyen routert?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest