- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flagstaff
tag
Rendszeresen előkerül ilyen komoly kiépítésű gamer notiknál az, amivel néhány éve még én is félresöpörtem volna még csak az ötletét is. Ennyi pénzt ki nem adnék érte, inkább asztali, úgyse hurcolom. Aztán az élet már csak olyan hogy megmutatja hogy bármikor szükséged lehet rá.
Lett két korongon sérvem az ülő életmód miatt. Változtatnom kellett mert fél óra után nagyon fáj ülni és nem, nincs az a szék, amiben ne fájna ülni - egy óránál hosszabb utazás kimondottan kényelmes kocsiban is pihenőt igényel. Szóval vagy állok, vagy fekszek. És a nem kevés pénzbe kerülő asztali gépem ott állt kihasználatlanul, a játszhatnék pedig nem hagyott nyugodni. Megoldás? Igen, játékra is alkalmas noti. Hátamra fekszem, a notit a felhúzott lábamra támasztom és fekve játszom. Jobb lenne asztalinál? Igen. Olcsóbb? Valószínű. Tehetem? Nem. Örülük neki hogy így történt? De még mennyire... Ennyi. Mivel nem gyakran kell hurcolni,nem téma a közel 4kg+táp (Dell M6800, nem kimondott gamer noti,de én ezt akartam) hátizsák van hozzá és ha úgy adódik hogy mégis vinnem kell magammal, hát a kocsiig csak kiviszem. Nehéz elképzelni hogy ahol 400+e van notira ott nincs autó. Ha meg nincs de mégis ilyen noti kell, hát akkor az kell. Most már el tudom fogadni ha valaki valamilyen számára fontos okból inkább ilyet vesz mint épít egy asztali/ITX gépet és vesz mellé kisebb/könnyebb laptopot. Nem kell hogy bárkinek az fájjon ha a másik ebben lát rációt vele ellentétben. De ehhez a szemléletváltáshoz kellett a fentebb leírt probléma. -
Muerte
addikt
Olyanoknak kell mint pl. én,aki minden nap 12 órát x helyen,12 órát y helyen tölt és sosem tudom előre melyik napon hol és mikor lesz időm játszani is.Két asztali gépet kissé nagy luxus lenne fenntartani és az egyik helyen (legyen x) el sem férne,y helyen pedig van egy 24"-os IPS ha annyira kevesellném a 18"-t,de nekem elég az is,már megszoktam.Nyilván még más kismillió élethelyzet praktikusabbá teheti az asztali gép kiváltását egy normális laptopra,csak az emberek kissé szűklátókörűek,nehezen tudnak a saját kis világuktól elvonatkoztatni és belegondolni hogy azon túl is élhetnek talán emberek,akár máshogyan is,és attól még nem rosszabbak vagy hülyébbek mint a másik...
Egyébként az lett volna a 8.csoda ezen a világon,ha itt a PH.-n egy gamer laptop hírnél senki be nem böfögné egyszer,hogy "ez mire jó?" "10x jobb asztalit összerakok ennyiből" stb.stb. -
DNReNTi
őstag
"Aggymar egy cigit teso, buszra kell. Daszip laptop teso, hunnen van? Adod ide manis, vagy szolok a tesoknak." Minden nemu egyezes a valosaggal csak a veletlen muve.
(#53) rudi
Viccet felreteve amugy, nem para ezekkel setalgatni, BKV-zni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest