- Projektor topic
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
panderson
tag
Sziasztok,
Köszönöm a tesztet, nekem hasznos volt.
Hadd fejezzem ki értetlenkedésemet, a fémház körüli hiszériával kapcsolatban: 1) a fém és a tömör anyagok árnyékolják a WiFi és BT-t (igen az alufólia is, pedig pistike szerint az vékony), 2) az általam ismert notebookok mindegyikében az antenna az LCD valamelyik *oldalán* helyezkedik el, mert ott van legtávolabb és feltételezhetően a legjobb rálátással is a többi WiFi eszközre. Megjegyezném, hogy nem véletlen, hogy a routerek körében sem menő a fém-géjmer burkolat. Így szerintem jobb is a műanyag LCD burkolat, mert nem folyton az arcunkba megy a rádióhullám (kinek fétise mikrohullámú sütőzzön). Hamár az LCD burkolattal végeztünk (aki meg középen nyomogatja a burkolatot játszon azzal ami vele egyidős...), rátérhetünk a házra. Tegye fel a kezét, akinek szakszerű szerelés következtében ketté tört már a gépe háza!
Egyébiránt hogy az alsó burkolata nem fém és nem unibody, nyugodtan alszom, és nem nézegetem a gép alját minden reggel, hogy legközelebb majd jobbat veszek
Ettől még a gumis műanyag bevonatért fekete pont jár az Acernek ebben az árkategóriában.
Az már csak megjegyzés, hogy mostanság a "fém burkolat" valódi jelentése elkorcsolsult fém bevonattá...
És igen, van tavalyi gamer gépem, műanyag házas, erre váltottam az asztali gépemet, és azért gémer, mert munka közben ez adja le a legmagasabb teljesítményt (nem játszom rajta, de a tudása sokkal nagyobb, mint az üzleti lássák-ki-vagyok notebookok), tudom miről beszélek.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest