Új hozzászólás Aktív témák
-
panderson
tag
Sziasztok,
Köszönöm a tesztet, nekem hasznos volt.
Hadd fejezzem ki értetlenkedésemet, a fémház körüli hiszériával kapcsolatban: 1) a fém és a tömör anyagok árnyékolják a WiFi és BT-t (igen az alufólia is, pedig pistike szerint az vékony), 2) az általam ismert notebookok mindegyikében az antenna az LCD valamelyik *oldalán* helyezkedik el, mert ott van legtávolabb és feltételezhetően a legjobb rálátással is a többi WiFi eszközre. Megjegyezném, hogy nem véletlen, hogy a routerek körében sem menő a fém-géjmer burkolat. Így szerintem jobb is a műanyag LCD burkolat, mert nem folyton az arcunkba megy a rádióhullám (kinek fétise mikrohullámú sütőzzön). Hamár az LCD burkolattal végeztünk (aki meg középen nyomogatja a burkolatot játszon azzal ami vele egyidős...), rátérhetünk a házra. Tegye fel a kezét, akinek szakszerű szerelés következtében ketté tört már a gépe háza!
Egyébiránt hogy az alsó burkolata nem fém és nem unibody, nyugodtan alszom, és nem nézegetem a gép alját minden reggel, hogy legközelebb majd jobbat veszek

Ettől még a gumis műanyag bevonatért fekete pont jár az Acernek ebben az árkategóriában.
Az már csak megjegyzés, hogy mostanság a "fém burkolat" valódi jelentése elkorcsolsult fém bevonattá...
És igen, van tavalyi gamer gépem, műanyag házas, erre váltottam az asztali gépemet, és azért gémer, mert munka közben ez adja le a legmagasabb teljesítményt (nem játszom rajta, de a tudása sokkal nagyobb, mint az üzleti lássák-ki-vagyok notebookok), tudom miről beszélek.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 i7-98500H / 64GB RAM / 1TB SSD / RTX 4000
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- P1 Gen5 27% 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új garanciás hp victus 16 rtx 4070 i7 13700hx
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébiránt hogy az alsó burkolata nem fém és nem unibody, nyugodtan alszom, és nem nézegetem a gép alját minden reggel, hogy legközelebb majd jobbat veszek