Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen igen én nem tervezek nem számolok kigondolom és megvalósítom. Pl a versenyen lévő predátorba volt:
Nyomtató lap adagoló (A tartályok alatt)
Játékautó tartó (Az a sárga cucc a hátsó radin kábel elvezetőnek)
Újság tartó plexi (A piros ventiket ez tartotta alul)
Varta elemtartó. (a tetején a rács)
A verseny előtt egy nappal az a cucc amire a gépet raktam még egy aranyászokos display volt és egy húshűtő polca
Nálam így mennek a dolgok minden modder máshogy csinálja. -
csabi112
Modder
Azért, tervek nélkül belevágni egy modba, nem semmi.
Majd alakul, igaz? A kreativitásodat már bizonyítottad, úgyhogy várom a folytatást. Sok sikert!
-
A másik nem igazán csak sárgában meg kékben. Ez már eléggé meg a többi, legalábbis itthon.
Ebben az a lényeg, hogy kisebb lesz az előzőnél. És lesz még egy skorpió predátor is, De előbb a nehezén akarok túl lenni, vágás festés stb.
Ennek a macskának mindig a közelembe kell lennie olyan mint egy kutya
12éve szórakoztatom magam moddingal 2007óta vagyok itt ph-n. Amikor még az elején tart mindenki nem érdekel senkit szinte a mod mert nem látják át. Én tudom,hogy fog kinézni! Még sok mindent nem tudok majd munka közben kigondolom.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kíváncsian várom, az előző is igen impozáns lett.
Mennyire ritkák az ilyen házak? Szép a cicus amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest