Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Steam Deck
- Mini PC
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tonyius777 #1 üzenetére
Nézd anno én azt mondtam, hogy egy 46os TV bőven elég lesz a házimozira... hát a bélyegmozira jó is, ugyanis 2,5m távolságról inkább egy normál TV átmérőjéhez lehet hasonlítani. Borítékmozi az igazi ám...
Azt meg csak és kizárólag projektorral lehet, vagy egy minimum 70-75 colos TVvel, ami ugye még nagyon ritka és qrva drága.
Üdv,
Vik -
Hobbbyt
őstag
válasz
Tonyius777 #1 üzenetére
Szerintem te még nem láttál natív Full HD-s DLP projektort
Egy TV versenyre se kelhet egy HMozi Projektorral.. már ha az Mozi-Film élményt nézzük. És mi más lenne a fő szempont ezeknél a termékeknél?
1, DLP technológiával csak a Plazma TV-k veheti fel a versenyt (kontrasztban)
2, Szívesen egymás mellé tenném a 400e ft-s Mozi projektor 2 m átmérőjű képét egy szintén 2 m átmérőjű TV mellé (ja hogy ekkora nem létezik.. bocsi a legnagyobb is 164 centi és az ára 1,000,000FT <)
Szerintem kiütéssel győzött a Projektor
Természetesen a TV-knek meg van az a nagy előnyük, hogy éjjel-nappal mehetnek egyfolytában, éveken keresztül hiba nélkül. Egy Projektor legjobb esetben se bírna 5 hónapnál tovább.. De semmi másban nem jobb
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Tonyius777 #1 üzenetére
"...de valahogy a TV-k mégis jobbak "
Hát...ezt nem merném ilyen kategorikusan kijelenteni! A projektor és a tv nagyon nem egy pályán focizik. Nekem csak egy BenQ w500-am van, ami csak 720p, de nincs az a "csodaplazmatv", ami olyan mozi fílinget tudna varázsolni mint a projektor...
-
BSOD
senior tag
válasz
Tonyius777 #1 üzenetére
A TV nem jobb, hanem más.
Aki a "hírt" írta, tolmácsolta nem nagyon vágja mi szempont egy HM-vetítő kiválasztásánál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest