- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ha egy kb. 4 méter messziről vetitett képet nézel olyan 3 méter távolságból az már mozi fíling. Nem mértem le a képátlót, de olyan 3 méter széles kb. a vetített kép a magassága meg nyilván képaránytól függ. Szóval én azt mondom, hogy olyan szobába nem való normál látószögű projektor, ahol nem lehet legalább 4 méterre elvinni a faltól/vászontól a vetítőt, mert ez az a képméret ami már más érzés, mint egy TV. Lehet kisebbett vetíteni, csak akkor már szerintem inkább egy gyönyőrű képélességet adó panel, azaz egy TV.
-
Garada
őstag
Egészen jópofa az oktatásban még nagy haszna is lehet.
-
bteebi
veterán
Egész jónak tűnik. Az ára se túl vészes, egy (közepesnél) jobb TV árával vethető össze. Szívesen kipróbálnám
. 5 méternél nagyobb képátló milyen vetítési távolságból érhető el? (Mondjuk ahhoz már tekintélyes belmagasság szükséges, mert a kép 245 cm magas, és 436 cm széles.
) Mennyibe kerül bele egy új lámpa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest