- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Redeczky
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen notebookot vettem nehany honapja (Predator PH315-51) es erdeklodni szeretnek, hogy nektek mukodik e a multitouch a touchpaden? Nem talalok hozza megfelelo drivert. Tudna valaki ebben segiteni? Elore is koszi.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
maximilian4 #31 üzenetére
Hali!
Nekem is egy hasonlom van, csak i5 8300-zal. En is most vettem es nem nagy kunszt felnyitni, csak nezd meg, hogy gari vesztessel jar-e.
Plusz erdemes hasznalni throttlestop-ot is, amivel sosem ment 76 fok fole semmi. (ha erdekel valakit irjon privatban) -
stifi82
aktív tag
Helo Gép vásárlása elött vagyok és én venném külön bele az ssd-t csak hdd van benne. Acer Predator Helios G3-572-77SR NH.Q2CEU.007 ez lenne a gép. Ebben milyen foglalat van m.2 sata vagy m.2 pci?
-
knsound
csendes tag
Sziasztok. Nem tud valaki valami megoldást... Most vettem egy predator helios 300 g3-572 modellt... windows 10 lett rárakva, de laggol a gép. Ha csak az asztalon a jobb klikket nyomom egérrel laggol , böngésző megnyitásánál laggol... nagyon idegesítő és bosszantó... több fajta windows 10-el is ki lett próbálva , legfrissebb driverekkel és nem jó.
-
Mydgard
tag
Üdv!
Nos beruháztam erre a Heliosra, jelenleg ez tűnt a legjobb választásnak ebben a kategóriában.
Tapasztalatok:
- remek kaszni mind az anyagminőség mind a design szempontjából, a billentyűzet is remek. Láthatóan strapabíró a zsanér is.
- baromi gyors, minden pillanatok alatt betölt.
- a Starcraft II-nek sikerült 91 C° fokos proci hőmérsékletet összehoznia (maximum kihasználtság 25% körül mozgott), a GPU maximum eddig 78 C° (ennél megvolt a 100%-os kihasználtság). Grafikai beállításokra a GeForce Experience optimalizálóját használom, közel minden maximumra húz az 1060-as kártyával. A vertikális szinkronizációt minden játéknál bepipálom, ahol lehetséges.
- a ventilátorok nekem kicsit zajosak, hűt rendesen, de a kaszni felül a kijelző alatt igen forró. A Clevomnál nem tapasztaltam ilyen meleget. Lehet ezen egy új pasztázás javít majd.
- a kijelző szép, de alapbeállítással nekem kicsit sötétebb a megszokottól.Egyenlőre ennyit tudok írni, fél nap használat után.
-
Mydgard
tag
Sziasztok!
Laptop vasarlas elott allok, most kezdtem el nezegetni ezt a tipus. Eleg sok tesztet atneztem, eleg pozitivnak tunik az osszkep. Mit lehet tudni a huteserol/homersekletekrol? Na es a ketto kozul melyiket valasszam?
ACER PREDATOR HELIOS 300 G3-572 NH.Q2BEU.005
LENOVO LEGION IDEAPAD Y720-15IKB 80VR0072HV
-
pandion
tag
válasz
Maddrive321 #17 üzenetére
Ott vettem én is! Tudom ajánlani, minden rendben ment!
-
pandion
tag
Akinek ilyen gépe van, az ossza meg velünk tapasztalatait, kérdéseit!
Én egy GT1060-as változatot vásároltam és maximálisan meg vagyok elégedve vele! A kijelzője sokkal jobb mint amire számítottam, kifejezetten pozitív csalódás volt! Melegedési problémát eddig nem tapasztaltam! Anyagminőségben magasan veri az árkategória konkurenseit. Egyenlőre úgy látom a support is rendben lesz hozzá! Még nem volt ACER gépem, remélem nem kell csalódnom benne -
pandion
tag
Ha jól látom a 15"-os változat 2,7 kg. Nem értem, hogy ez miért számít soknak. Szerintem kifejezetten könnyű egy gémer géphez képest.
Egyébként nagyon tetszik ez a széria. A kijelzőjére nagyon kíváncsi leszek, teszteken kritizálták.
Amit nem igazán tudok megemészteni, hogy Win 10 home-al együtt kb 35e-el kerül többe mint anélkül... Ezt kicsit sokallom... -
Peter13
senior tag
Én azt nem értem, hogy a 3 kilós súllyal miért számít ez vaskos darabnak? Mi lenne az elvárás egy 17-es noti tekintetében? Tényleg érdekelne...
-
Prof
addikt
Ahogy megszokhattuk meg az 1060-at se tudjak lehuteni egy 17-es hazban lol es 1080-al arulnak 15-os notikat lol. Elektromos suto, jatekos mellekfunkcioval csak teli hasznalatra.
-
Lacok
őstag
válasz
CptAdamica #5 üzenetére
-
válasz
Armagedown #9 üzenetére
+ Halkabb. Kevesebb helyet foglal. Kevesebbet fogyaszt. Könnyebb mozgatni.
- Drágább. Nehezebb javítani és upgradelni.Volt pár desktop gépem gondoltam váltok.
-
Nekem egy Acer Aspire V3-771G kb 3-4 éves laptopom van. Első naptól a hálózatról működik mégsincs semmi baja az akkunak 2.5 órát elmegy arról is. Sehol nem göndörödik. Persze külső bill. és monitort használok.
-
zetor2000
őstag
válasz
kretenallat #1 üzenetére
Melóra egy Nitro V7 571G-t nyúzok (vagy valami ilyesmi). Az teljesen megbízható, és cirka olyan, mint a C64, hogy felemeled a tettejét, és ott a Windows, mert bootolt. SSD van benne, 8GB ram, integrált VGA, i7 valami, 2-3 éves. Eddig nem volt vele baj, mint gép. Az akku az kuka, pár év alatt felfújta magát, és a bill és a touchpad érdekesen viselkedett. A bill. hullámos lett, a touchpadot meg erősen be kellett nyomni, vagy félcentire a centi vastag gépházba. Azóta nincs benne akku, így menet közben használhatatlan, de maga a gép ~1 kiló alá süllyedt súlyban.
Szerintem ez is hasonló lesz, 2-3 év, és az akku kuka, a gép meg fut tovább.
-
törölt tag
Kicsi piac, bakláni fizetésekkel, nem mi vagyunk azok akik megváltják a piacot. Ezen okokból ha csak tehetem, kintről rendelek még akkor is ha drágább a kiszállítás, mert még úgy is sokkal olcsóbban jön ki. Csak akkor éri meg úgy ahogy itthon venni notebookot, ha céges eszköz, és leírható az áfa. Egy pedig nem jellemző egy gamer notira. Még a garancia sem jó itthon, hiába van, a nemzetközi garizás sokszor gyorsabb, mint a hazai.
-
Seikai
aktív tag
Amúgy milyen szánalmas, hogy tengeren túl GTX 1060-val 1050-1100 dodó, de még amazonos szállítással is "csak" 1380 dodó (igen dögöljön meg aki ide Magyarországra szállíttat elven kb.) németbe 100 dodóval kevesebb a szállítás.
De még albániába, bermudába, romániába is olcsóbb szállíttatni mint ide lol.
Persze idehaza is megveheted kb. 2000 dolláros áron.
Külföldi oldalakon ódákat zengenek a laptopról, hogy milyen kurva olcsó és ezért kapja a díjakat. Ottani fizura átszámítva mintha kb. vennél egy 50 rugós kütyüt...
Már bocsánat a kirohanásomért, de egyre csak azt olvasom, hogy a snes mini is dupla áron jön ide meg a kínaiaknak olcsóbb vga-t adnak mert arra van igény mi meg itt le vagyunk sz@rva jó magasról.
-
Hurkaleves
őstag
ezaz! (ismét) sikerült a WASD oldalára tenniük a gpu+cpu párost. gratulálok!
lenovóék az Y700 óta szerencsére már felfigyeltek erre az "apró" bakira és átpakolták a melegedő komponenseket a jobb oldalra amit játék közben igen ritkán tapicskolunk, ellenben a WASD-on van rajta végig a kezünk. hihetetlen... -
kretenallat
senior tag
Személy szerint ennek bejön a külseje. Nem bírom a csilivili gépeket, de azért a thinkpadok világa is távol áll tőlem.
Ezek a drágább acer gépek mennyire megbízhatóak? Ahogy néztem az asszonynak jó lehetne CSGO-ra még a legalapabb verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Acer az eddig ismert Predator notebookok árszintje alá hozott új Predator szériát.
- Ford topik
- PlayStation 5
- Animal Crossing: New Horizons
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- APPLE MACBOOK AIR 6.2 A1466 13" (TÖRÖTT)
- MacBook Air 13" Apple M4 chip 10/10 16GB/512GB - (égkék) - Csak 1db!
- Bomba ár! HP Zbook 17 G5 - i7-8850H I 32GB I 512SSD I Nvidia P3200 6GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic Toughbook CF-54- MK 3 - I5-7300U - 8Gb - 256 Gb ssd
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest