Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
Én egy 720p-s optoma hd65-el(firmwire frissitett) 3d-ben nézek filmeket optoma zd201dlp-link szeművegel meglepően jó minőséget produkál pedig nem mai darab aki olcson akar 3d filmeket nézni nagy képátlon annak ajánlott kategoria+egy motoros vászon beszerzése is ajánlott(ha nagyon kicsi a költségvetés akkor jó egy fehér fal is később is ráér a vászon +pc-ről is lehet 3d-t vetíteni nem kell hozzá túl erős gép power dvd 13 ultra szoftver tökéletes hozzá mindenféle 3d formátomut lejátszik) és egy jobb 5.1 hangrendszer .Még arra érdemes figyelni hogy jó minőségű forrásanyagról érdemes használni akkor nem lesz csalódás.A full hd annyival nem jobb amennyivel drágább szivárvány hatással én még nem találkoztam egyszer sem ellenben az lcd fakó szineivel és képrácspontok láthatóságával ugyhogy szerintem projektorból csakis dlp-t érdemes venni az lcd elavult technologia szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- Hyundai, Kia topik
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest