Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • nemlehet

  őstag

  válasz Tikakukac #67 üzenetére

  Konkrétan kb fél centivel nagyobb mint bármelyik átlagos 15,6-os noti. (de erről sem vagyok meggyőződve) Egyedül a management laborban vannak olyan retardált padok amin nem hogy egy laptop, de egy a4-es füzet sem fér el. Szóval nem tudom te hova jársz, de én eddig minden olyan helyen elfértem ahol egy a4-es füzettel is. This is magic...

  Ha szétfagy terhelés alatt, akkor gondok vannak, szervizt javaslok nekik. Nekem meg olyan cuccaim vannak amik meg a G56-adon "fagynak széjjel". Akkor most fütyiharc?
  Nem azt mondtam, hogy ez az ultimate gép és mindenre tökéletes, csak hogy sokkal többre mész vele mint egy consumer géppel, de sokkal olcsóbb mint egy workstation és ugye nem utolsó sorban mobil. Nem ezen fogom lerenderelni az új star wars összes CGI effektjét, de amire egy egyetemistának kell azt bőven kiszolgálja teljesítményben és megbízhatóan.

  Meg azt se felejtsük el, hogy bár lehet kapni consumer gépeket is i7-el meg dedikált kártyával de azokon ergya hűtés van míg egy gamer notin meg mondjuk kétkörös, tisztességes ventillátorral ami nagyon nem mindegy.

  Én is elbírtam tegnap is 2db T60-at, ami tasistól mindenestől volt vagy 7-8 kiló. Ezzel nincs gond. De aki szerint ez ugyanannyira kényelmes és nem megterhelő, mint egy 1,5 kilós subnoti, az gyorsan forduljon orvoshoz. Hiába tudok én is elvinni egy 25 kilós cementeszsákot, marhára nem akarom egész nap vinni egész évben. Ha így már leesik a harangnyelv.

  Tök jó, hogy te ilyen kemény vagy. Én meg 80 kilós szigetelőpaneleket pakoltam nyáron 12 órában. Akkor most fütyiharc? Amúgy is hova cipeled egész nap? Gyalogolsz max. fél órát vele amíg beérsz (de inkább pár percet pl pesten) meg órák között viszed egyik teremből a másikba. Egyébként meg viszi neked a BMV.... vagy nálatok nincs pad és sétálni kell körbe körbe előadás alatt?

  Ó, milyen jó dolga van valakinek, ne cseréljünk akkor :N
  Mindig van 1-2 ember akik mindent elsőre megcsinálnak és jellemzően 4-5 eredménnyel zárnak, megcsinálnak 1-2 TDK-t és még dolgoznak is egyetem mellett. Szóval nem lehetetlen csak éppenséggel nem kell elbaszni az időt hülyeségekre. Szépen megkérdezed, hogy ők hogy csinálják azt fogják válaszolni időben el kell l kezdeni foglalkozni a dolgokkal. De persze könnyebb panaszkodni, meg osztani az észt, hogy így meg úgy lehetetlen.

  Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés