Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - OLED TV topic
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen joysticket vegyek?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Francia91
veterán
És ki mondta, hogy kötelező zsír új gépet venni?

Jó TP-ket és Precision-okat egész jó áron lehet már venni, és hasonló teljesítményt kapsz töredék áron. Legalábbis én nem vagyok annak a híve, hogy feltétlen zsír új gép kell, ezek az üzleti szériás gépek még 5-6 év múlva is egyben lesznek, mert marha jól össze vannak rakva, házilag meg könnyű és gyors karbantartani/bővíteniJah, nektek 2 hetetek volt egy rajzra, nekünk meg 4-5 napunk. Te milyen messzire is jártál be? Én oda-vissza napi 120 km-t utazgattam (Szegvár - Szeged 60 km), hajnalban mentem, este 21.20-kor értem haza. És eztán fogtam hozzá mindenhez... A körülmények sokat számítanak, mielőtt fikázni kezdjük a másikat, és azt nem tudjuk

De ezen nem akarok vitázni, nem ismerjük egymás körülményeit és életét
 - 

Tikakukac
titán
Tudom mennyi a G56 szintén volt alkalmam tapasztalni. Pontosan az a méret amit a büdés életben nem viszel be egy nagy előadóba, mert a sírás fog majd el a helyhiánytól. Gut.
Ha szétfagy terhelés alatt, akkor gondok vannak, szervizt javaslok nekik. Nekem meg olyan cuccaim vannak amik meg a G56-adon "fagynak széjjel". Akkor most fütyiharc?
Főleg az elején alig van dolgod
Ó, milyen jó dolga van valakinek, ne cseréljünk akkor

Az elbírom, ha nem bírod kis vézna homár vagy szintekre, ami ilyenkor mindig előjön a batár tulajoktól:
Én is elbírtam tegnap is 2db T60-at, ami tasistól mindenestől volt vagy 7-8 kiló. Ezzel nincs gond. De aki szerint ez ugyanannyira kényelmes és nem megterhelő, mint egy 1,5 kilós subnoti, az gyorsan forduljon orvoshoz. Hiába tudok én is elvinni egy 25 kilós cementeszsákot, marhára nem akarom egész nap vinni egész évben. Ha így már leesik a harangnyelv.

Új hozzászólás Aktív témák
- Farming Simulator 25
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Modding és elektronikai kérdések
 - Windows 11
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Gyúrósok ide!
 - Arc Raiders
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - További aktív témák...

- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest