- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Utolsó mondatoddal egyetértek. Vettem szép és szemnek kellemes gépet. Köszönöm, soha a büdös életben többet.
Jó amúgy a 751-es Asus, épp tegnap kaptam szét egy kicsit, jó nagy batár csiribiri meg minden. Ennyiért legyen is. De ezt betépkedni egyetemre és elvinni esélytelen. Konkrétan átforgatni alig bírtam a fedlapjára. AW-ból nekem csak 2 sztorim mindkettő sírva fetrengős, ha nagy valamit kéne vennem lehet azt kihagynám. Munkára munkagépet, szórakozásra azt, hurcolni amazt. Én is akartam mindenes gépet, meg akkor DTR is dokkon stb stb. nincs ilyen. Pedig a repertoárom kb. az amit akarok, tehát van alkalmam kipróbálni minden felállást. A mindenre jó semmire sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest