Hirdetés
- Ryzen 5800x
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- TV antenna és jelerősítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
3.bekezdés, első kép alatt: "hiszen szemünk önerőből a polarizáció ellenére sem képes szétválasztani a páros és páratlan sorokat. Ezért van szükség az"
Kicsit fura itt az ok-okozat. Most alapból polarizált fényt küld a monitor a páros-páratlan sorokra vagy csak az FPR réteg polarizálja? Mert ha utóbbi, akkor először még nem hivatkozhatunk polarizációra. -
Apika
addikt
Szép nagy monitor, én is várom a tesztjét...
-
BiP
nagyúr
Engem is megtévesztett a cím. Az oldalon meg rovatfüggetlenül, ömlesztve jelennek meg az újak. (és bár a bejegyzéseknél a cím alatt látszik a cimke, bevallom, nem szoktam nézni, meg nem is készültem fel ilyen turpisságra)
ON: TN-panel. neeee.
Amúgy a 3D-ből nekem is a passzív a szimpatikusabb az "interlace" megoldás ellenére.
Mostanában nézegetek magamnak tévét, és most már a 3D is elérhető közelségbe kerül. Szerencsére az LG már inkább ezt favorizálja.
Ami miatt nagyon aggódtam vele kapcsolatban, hogy sokszor 'szétesik' a 3D, csíkos lesz. De aztán kiderült, hogy megfelelő távolságból nézve már összeáll, és onnantól nincs gond. (tehát nem csak fix távolságból jó) Csak ahol néztem, nem volt elég nagy hely a nagy kiállított tévének. -
Acer 3D monitor, passzív szemüveggel a gyakorlatban
vs
Hogy miként teljesített a passzív 3D-s kijelző a gyakorlatban, volt-e crosstalk, milyen volt a fényerő stb, arról hamarosan bővebben a teszt rovatban olvashatnak!
Ezen beszartam, komolyan. Nekiulok, hogy vegigolvassam vajon jobb/rosszabb mint a sajat aktiv nvidiam, es a rizsa utan vege a cikknek. "gyakorlatban" ... aha.
szerk: es bocs hogy kritizalom az "ingyen cikket", de aze megis, a felrevezeto cimeket nema', ph arculat miatt, nem miattam.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Márton
nagyúr
-
McSico
senior tag
Csak egy baj van passzív megoldásokkal, hogy a technológiából adódóan a függőleges felbontás feleződik....
Ennyit a fullHD-ről 3D-ben..."Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Daywalker
addikt
válasz freemanone #6 üzenetére
Achso, sorry akkor!
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
válasz freemanone #4 üzenetére
De blog címkéje van, nem teszt Minden teszt megjelenik felül is a kiemeltek között. Ez egy teszt előzetes...
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
szab.tam
nagyúr
"Acer 3D monitor, passzív szemüveggel a gyakorlatban"
najó. azt hittem, ez egy teszt.
gyakorlatban. persze. talán elvben. kissé megtévesztő a cím...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest