Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz oO7 #250 üzenetére

nem kell sarkítani, attól még a tény tény marad: ha benthagyták volna a startmenü+default desktop nézetet, semmi gond nem lenne (viszont akkor az MS nem is tudná a sok bénára ráerőszakolni -> aki emiatt nem szokná meg otthon -> nem venne olyan telót/tabletet, amin a már "megszokott" felület van)

9k sose volt az upgrade, erre értem, hogy olcsó. biztos a defláció, mi? :D
    +ha igaz, amint fentebb olvasok, az OEM verzió szabályain is lazítottak. persze, ha nem akarod látni, nem látod a változást :)

neked kéne felfogni, hogy a metro desktopon nem hatékony - többet kell egerészni, tapicskolni (ami lassú!). nekem senki ne magyarázza már meg, hogy egy 1920x1080as desktopon elérhető ikonoknál gyorsabban elérhető a scrollozandó, esetleg 6000x1080nyi csempe. ráaásul a desktop képernyők nem 7-10 colosak, hanem 20-24+, amin a 72-es betümérettel odahányt feliratok nemcsak feleslegesek, de bénán is néznek ki + kevés infót tudnak közölni.

a metro tipikusan tablet "startmenü", oda feltehetően jó is.
    eleve, szerintem a desktopos metrot a juzerek 0%-a fogja kb tapicskolva használni, egérrel szívás, ergo mi marad? egy kényelmetlen, lassan használható felület, amit "akkorismegszokjákhabeledöglenek!"

Új hozzászólás Aktív témák