Hirdetés
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
#20691712 #95 üzenetére
Amit még észrevettem - tudom, mindíg le van szavazva, hogy ez már nem számít - rendszerindítás. Komolyan, SSD-ről, erőgépen kb annyi idő után lesz használható a gépem, mint anno 10+x éve első 4200rpm-es laptopwinyómról! És tisztán tartom a rendszert, öszvissz Avira +MBAM indul automatikusan. Anno a még halandó user számára elérhetetlen SSD-ket az instant desktop hívószóval reklámozták, most, hogy a korabeli SSD-knél többszörösen gyors példány adja a rendszernek a házat, ez sehol sincs. Nem akarom tudni, mennyi idő alatt lennék a böngészőben azon a régi laptopon...
#99: fel vagyok készülve, kezdek leszokni a M$ cuccokról. Játékra lesz egy win10 partíció, minden egyebet munkát-olvasást-stb linux alól fogok intézni. Úgy nézem, a Libreoffice-t is ki fogom bírni, ami a mostani munkáimhoz kell, azt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest