- Milyen monitort vegyek?
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#00137984 #26 üzenetére
A melegedés miatt szerintem se félj.
Tartós terhelés alatt durván felmennek a hőfokok, de van otthon valami, amivel tartósan terhelnél egy ilyen meghajtót? Ezek a gyakorlatban is tudják a másodpercenkénti 1-2000 MB/s átivtelt, pikk-pakk végeznek kb. bármivel, ami egy otthoni gépen elő szokott fordulni. Igazából a 960 PRO bőven túl is mutat az otthoni gépeken.
Akkor már izgalmassá válik a dolog, amikor masszív méretű képeket, videót, modelleket, adatbázisokat kell szerkeszteni, esetleg több gépet kiszolgálni, de szerintem ha hasonlókat csinálnál vele, akkor már említetted volna.
-
törölt tag
válasz
#00137984 #23 üzenetére
Két gépről van szó. Az egyikben egy 500 GB-os, a másikban pedig egy 500 és egy 1000 GB-os 850 EVO van. Meg vagyok velük elégedve, de kíváncsiságból szeretnék lassan NVMe-re fejleszteni.
HDD-ből se kellett nagyobb ezekbe a gépekbe, az SSD-kkel viszont sokkal pörgősebb mindkettő, a nagy gépem pedig idle üzemben majdhogynem néma lett (a székből éjszaka se hallom, ha megy, és ez volt a cél). Egyik, ha nem a legjobb számteches vételemnek tartom ezeket az SSD-ket, nekem minden forintjukat megérték.
Az NVMe nagyon tetszik, kíváncsi vagyok rá, szeretnék egyet, de tudom, hogy nem érné meg. Ezért nem is vettem még.
-
törölt tag
válasz
#65675776 #21 üzenetére
A 840 EVO sorozatot és a 850 PRO egyik firmware-ét jól elcseszték, plusz volt a 840 PRO/850 PRO TRIM hibája. Egy szégyen amit ezekkel sorban egymás után produkáltak, de mindennek már több, mint két éve. Azóta semmi gondról nem hallottam, a jelenlegi 850 EVO/850 PRO/960 EVO/960 PRO kvartett egyikével kapcsolatban sem.
Érdekel, hogy milyen hibákról tudsz, mert 850 EVO-ból például nekem is van három, és még ezeken kívül is tervezek új Samsung SSD-t venni.
-
törölt tag
Igen, ha a jelenlegi árszínvonal mellett sem nagyon bírják kielégíteni a keresletet, akkor el lehet képzelni, hogy alacsonyabb áron mekkora igény lehet ezekre.
Pár ember az iPonon emlegette nagyon ezt az új kínai gyárat, és hogy hamarosan letöri majd a "kartellt". Én elég biztosra veszem, hogy csalódniuk kell majd. Kíváncsi leszek, jövőre mivel indokolják majd az elméleteiket, de hogy nem a Marshall-kereszttel, az biztos. Azt tanítják az oskolában, így biztos nem igaz.
Ami viszont jó dolog, hogy egy 250-500 GB-os SSD nem feltétlenül drága már egy ideje, és azért az sokmindenre elég tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest