- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Így már teljesen érthető. Ez (osztom a véleményed) még az én öreg fejemnek is elfogadható.
De már hallottam/olvastam simán az "osztom" kifejezést is, ami a mai facebookosodott világban kaphatott szárnyra, egyik jelentésében még egyezhet is a hosszú változattal, ill. talán az "adom"-mal is. Franc tudja már, mit mire használnak.
De az "adom" az meg kb. 2 dologra jó: Hogy nehezen értsem, mit is akar, ill. hogy csak felcsessze az agyam(#63) ThePrimeEvil: Nem kell mindig, de persze célszerű.
Az Nvidia drivernél meg létezik a clean install opció, én ezt szoktam használni, eddig bevált. Kényelmes, és teszi a dolgát rendesen.
Experience-t én is kerülöm, sosem tettem fel.[ Szerkesztve ]
-
xINZANEx
csendes tag
Új driver telepítése előtt le kell törölni az előző drivert, majd pucolás és új driver telepítése. MINDIG! Ja és az ilyen GeForce Experience, meg ilyeneket felejtsétek el!
-
Szergei
tag
Azért az optimalizálás nem semmi (pontosabban egy nagy semmi), az NVIDIA saját bevallása szerint is legalább GTX 670 (4 GB) SLI ajánlott a Watch Dogs esetében a maximális grafikai beállításokhoz FullHD-ben (ebbe beleértem a 4xTXAA-t). Egy darab TITAN (vagy Black) temporalsmaa-val képes csak 30 fölötti min. fps-re ezzel az új driverrel is.
Eddig az irreálisan magas vga-igényt SSAA-val érték el a játékfejlesztők. Igaz, cserébe a látvány messze jobb, mint konzolokon (amiben szvsz. nem kis szerepe van önmagában már a magasabb felbontásnak is, még mielőtt valaki flame-keltéssel vádolna), és TXAA nélkül egy sima 670 is elég neki az ultra beállításokhoz, leszámítva a textúrákat, ahhoz nem árt egy 780 a 3 GB RAM miatt (az se tudom, mennyire elég ,mert 1920x1200-ban pl. 3.3 GB körüli a memóriahasználat, kérdés, mennyire lehet hinni a GPU-Z-nek, de többen panaszkodnak is GTX 780-nal, hogy ultrán akad, high-on nem, úgyhogy talán jobban járt az akinek 4 GB-os 670/770-je van, mint 780-a (vagy 780 Ti-kártyája) "köszönhetően" az NV-nek, hogy egy évig nem hagyta, hogy több RAM-ot pakoljanak GK110-ekre, nehogy veszélyeztessék esetleg a TITAN eladásait).[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Errefelé parancsolj:
És javaslom azzal kezdeni, hogy elolvasod a Kiemelt Hozzászólást.
-
DjDanee87
addikt
Én csak szerdától fogom tudni kipróbálni a WDt, tehát összehasonlítási alapom nincs, de úgy tűnik akor elég jó lesz a WD. Legalábbis ha ez igaz: "az akció a freeroaming, a történések a sztori egy büdös nagy nulla volt a WD-hez képest". Szerintem ilyen téren semmi baj nem volt a GTA IV-el, bele is öltem pár 100 órát.
-
dept
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm gépet szeretne venni játékra.
Érdemes i7-tet vennie vagy elég az i5?
A játékok egyáltalán kihasználják az i7-tet,?
-
h1mpi
félisten
válasz HoReSz1975 #54 üzenetére
A Uplay szerencséje az, hogy ide adták az ajándék kuponokat. Steamel nem veszi fel a versenyt semmiben...
Fully electric lifestyle!
-
HoReSz1975
őstag
válasz HoReSz1975 #51 üzenetére
több ezren írnak az uplay facebook oldalán, de le se sz@rják őket, ahogy nézem
-
HoReSz1975
őstag
Most akkor mi a sz@r van, 10h15 elmúlt és semmi, ha én meghirdetek valamit 27. -ére, akkor már minden időzónában 0h00 -kor már meg kellett volna jelennie
-
tomas51
senior tag
válasz lolkapitany #23 üzenetére
Dehogynem támogatja, ebbe a driverbe már frissítették a korábban be rakott profilt.
[ Szerkesztve ]
-
s_otto
csendes tag
Ami kimaradt a hírből, hogy az UHD felbontásokon is faragtak.
• Sample titles with performance gains of 10% or more since 335.23 WHQL*
3840x2160 (4K)
• Call of Duty: Ghosts
• F1 2013
• Hitman Absolution
• Sniper v2
• DiRT 3
• Just Cause 2
• Team Fortress 22560x1400
• Call of Duty: Ghosts
• Sleeping Dogs
• Hitman Absolution
• Thief
• World of Tanks
• Just Cause 2
• Team Fortress 2
• StarSwarm• 4K Displays – 337.88 WHQL offers full support for both MST and SST 4K displays
-
piRate_nEx
aktív tag
Törölve.[ Szerkesztve ]
The glass is already broken.
-
nagyúr
válasz bitblueduck #3 üzenetére
amiről nem tudsz, az nem fáj.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
burriebonz
tag
válasz GegeWarrior #32 üzenetére
Nem lenne rossz ha a mantle-re meg a kaveri.re virítanának valamit! Már ha hülye fejjel beruháztam rá...
-
HoReSz1975
őstag
Uplay -en még mindig nincs fent, 0h00 után remélem elérhető lesz
-
Ghard
őstag
A GTA4-et annak idején meg lehetett menteni javításokkal.
Ezt a játékot nem lehet.
De ízlés kérdése, én szeretem a teszkós ropit, van aki szerint szar -
Raysen623
addikt
Sokat nem segít a játékon az új driver sem, ahogyan olvasom a véleményeket...epic fail.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
warcat
veterán
válasz GegeWarrior #32 üzenetére
Majd mint a Mantli ,egy-két hónap ide vagy oda mit számít...
EA: It's in the crate!
-
GegeWarrior
senior tag
Jön az AMD driver is, holnap Legalábbis ajánlom nekik, hogy kijöjjön
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
dragon1993
őstag
-
steven84
tag
Mesterségesen nagy a gépigénye. Elég elnagyoltnak tűnnek a textúrák, és az effektek. Ilyen konfigon simán el kéne futnia maxon.
-
h1mpi
félisten
Hihetetlen, hogy itt mindenkinek 2 nappal előtte jelent meg a játék....
-
lolkapitany
tag
Egy kérdés: miért nem támogatja a Watch Dogs az SLI-t??
-
Solesz84
aktív tag
Már működik! Leszedtem még1x
MSI X870 Tomahawk Wifi, Ryzen 9800X3D , NZXT Kraken X72, Kingston Fury Beast 64GB DDR5 6000Mhz Cl30, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Solesz84
aktív tag
Én leszedtem de mikor telepíteni akarnám az írja ki h "non 7z archive".Tudna valaki erre megoldást?Már szedtem le 7zip-et is winrar-t is de még mindig ezt írja ki. please
MSI X870 Tomahawk Wifi, Ryzen 9800X3D , NZXT Kraken X72, Kingston Fury Beast 64GB DDR5 6000Mhz Cl30, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
h1mpi
félisten
A valleyben 780Ti-vel fehér foltos textura hiba lett
-
blade zte
őstag
ATIlla nem ad ki ilyet?
Most hiába kezdtem el vele játszani megjelenés előtt, ha akad, és nem jön ki hozzá megfelelő driver.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
afrojack1
senior tag
Nekem leszedte jónak tűnik nagyon! azta fogalmazás! még ez a hibás karim is picit erősebb lett!
Hajrá skacok!!SC: Herczku_Death
-
satz18
őstag
A wolfensteinhez lesz külön driver? Amikor feldobta az updatet nagyon megörültem, de aztán láttam, hogy csak watch dogs....
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
kirukris
tag
És ez mennyit fog segíteni a GT330M-en mit fog segíteni? DX11-et gondolom nem fogja tőle támogatni watch dogs-ot meg másmilyen DX verzióval nem igazán tudok
Nekem így mit ér majd ez az egész? Szerintetek felrakjam egyáltalán ezt a 2.csodadrivert? -
Abyssus
csendes tag
Az nVidia megint lépett. Hol az AMD driver? Srácok, ajánlom, hogy siessetek, mert én nem szeretnék problémákkal küszködni a játékban...
-
bitblueduck
senior tag
256 MB-os shader gyorsítótár
vissza kellett fejteni az alacsony szintű kódot... írni kellett rá egy alternatív shadert... a driver az eredeti kódot lecserélte a saját verzióra
Csak kicsit értek a grafikához, de nemtudom akarok-e jobban ezek után. Szoftverfejlesztésben megtanulja az ember, hogy sokszor jobb nem tudni dolgokat
[ Szerkesztve ]
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
warcat
veterán
Jelenleg nekem nem dob ki semmit a kereső,de majd biztos javítják
Viszont örvendetes a gyorsaság,illetve így már érthető miért nem volt külön béta driver a Wolfenstein : New Order megjelenésekor.Szerk.: A driver nyelvét UK angolra állítva megjelennek a letölthető verziók, a 337.88 WHQL is
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!