Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#16939776 #14 üzenetére
Ez desktopon is 2022 lesz legalább.
De egyébként encode-ról van szó ha jól értem, nem is decode-ról. Tehát még inkább rétegigény.Ennél pár nagyságrenddel nagyobb gond volt ahogy behozták a HEVC main10 dekódereket az utóbbi években (és abban pl az nv élen járt). Vagy ahogy pl. még ma is vadászni kell HDMI 2.0 vagy HDR ügyben.
Szóval nem kell ennyire komolyan venni, én is írtam, hogy nem kritikus. Csak maga a hozzáállás nem tetszik, hogy nem a feature-öket hozzák tucatjával és azt keressük mi vevők, hogy mikor-hol tudjuk kihasználni, hol csengessünk a kasszáknál...
Hanem lassan 10 éve fordítva haladunk: van pár feature és lefelé vágják őket, hogy valahogy legalább szegmentálva legyen a piac és legyen értelme megvenni a nagyobb hw-t. Különben kb. 90%-nak megfelelne a low end teteje is sok esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest