Új hozzászólás Aktív témák

• dutrás

őstag

válasz #64791808 #269 üzenetére

Nehogy félre értsd Tisztelt kolléga amit most írok.
    Nem tudom mióta használod a rendszert és azt se hogy hogyan. Eleinte én is félve használtam ma napi rutin. Egyszerűen meg kell tanulni használni ezeket a rendszereket. A vészfékasszisztens nálam is ki van kapcsolva (nem azért mert rosszul működne) azt én sem szeretem de együtt járt az autóval. A többit használom rendszeresen. Nagyon megkönnyíti az ember életét főleg azokon a távokon amiket rendszeresen megteszek. Nem hibáztatom ok nélkül az autóba épített berendezéseket mert a körülmények adott esetben nem alkalmasak arra hogy használd őket. Totál rendben van az hogy sűrű esőben ködben havazásban nem működik az adaptív tempomat. Rendben van az ha a nedvességtől fénylik az aszfalt vagy le van kopva a felfestés és nem vagy hibásan működik a sávtartó vagy a sávváltó. Nyilván nem fog megfelelően működni a táblafelismerő ha tiszta dzsuva a szélvédőd. De ezek mind le vannak írva a felhasználói útmutatókban. Nem elég elovasni értelmezni majd a gyakorlat során megszerezni a kellő tapasztalatot és a szerint használni.
    Mjani kolléga elvből elutasítja ezeket a dolgokat sőt minden sz@r szerinte. Rettentő negatív ezekhez a dolgokhoz közben lehet csak rosszul használja. (kérlek ne sértődj meg mjani)
    Tudni kell azt is hogy ezek nem önvezető autók itt csak segítséget kapsz ha a körülmények megfelelőek. Azért többnyire igen ez saját tapasztalat.9-én

Új hozzászólás Aktív témák