- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Nem nagyon reklámozzák a szokásos módokon, mert úgy gondolják, a potenciális vevők nem weblapokról informálódnak, legalábbis nem az van rájuk hatással, hanem a nagy márkák presztizsértéke, illetve a kinti elit és high-end audio újságok állandó egészoldalas hírdetései, amit ők úgysem tudnak megfizetni. Szerintem leginkább azt szerették volna, ha egy ilyen márka megvásárolja a szabadalmat, de azok nem akartak "forradalmat", jól elvannak a saját bejáratott cuccaikkal. Eléggé csalódottak is emiatt. Azért így is híre ment a témával foglalkozók között, néha-néha jelentkezik 1-1 vevő.
-
dezz
nagyúr
Ez egy szélessávú hangszoró, ami egy egyutas hangfal is egyben (alumínium váza egyben a ház). Kb. 2m magas, de csak 8-10 centi széles és 6-8 cm mély. A membrán nem tölcsér alakú, hanem a teljes magasságban elhelyezkedő, két keskeny, hosszában U alakba hajtott, majd egymás mellé illesztett (ragasztott), vékony de merev, szénszál erősítésű cellulóz(?) csík. A tekercs is hosszában helyezkedik el, az összeillesztésnél. Tőle 1-2mm-re két oldalról lapjával egymásra helyetett neodínium mágnesek "tornyai" helyezkednek el (az alu vázon belül). (Természetesen szabadalmaztatva van.) A cél nem a speciális kinézet, hanem a lehető legjobb hangminőség volt, más szóval ez egy high-end hangszóró. Már több hazai és külföldi show-n bemutatásra került, ahol a többmilliós hangfalakat is maga mögé utasította, azok gyártóinak leplezettlen ámulatára (mondjuk, ennek is megvan az ára, mivel csak az anyagköltsége százezreket tesz ki, de így is jóval olcsóbb azoknál). Jómagam sem hallottam még ehhez foghatót, de nem is próblom leírni az élményt, hallani kell. Nem tudom, van-e valamilyen weblapjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest