- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- RAM topik
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Projektor topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Én a legtöbb vackom, ami elromlik, megpróbálom feltámasztani. Régebben még mobiltelefon kijelzőt is vettem, és kicseréltem. Meg akkut, olyan telefonokba, aminek normális módon nem cserélhető. És még pár ilyet... van idehaza 3-4-5 laptop, ami azért élt túl, mert voltam nekik. 1 mostaniba akku és SSD kéne, meg egy töltő. Az egész ~25-30 ropi, és kicsivel többe kerül használtan a működő lapos. De szép lassan bekerülnek ezek az alkatrészek, és menni fognak tovább, mert azért nem rossz gépek. 3. gen i5, 4GB forrasztott ram, 13" fHD kijelző, magyar világító klavi, ami kell... Samsung NX300, Series 9.
De volt régebben magnó is, meg CD, meg mittudoménmi.Ami meg mostanában megy tönkre, és elektronika, az meg egy konténerbe, és elviszem a MÉH telepre. Viccelsz, 1 kiló ram 5-10E...
Vagy panel 1-2E... Eszembe nem jutna kidobni.
-
zetor2000
őstag
Pár hónapja dobott fel a YT egy hazai srácot, aki VGAkat javított. Na, csinált face csoportot, ott mindenki is javíttatna. Mondjuk most már lehet, hogy kevesebben, de 3-4 hónappal ezelőtt, amikor a VGA árak még az egekben voltak, mindenki szerette volna megjavítani / javíttatni a VGAját, legyen az akármilyen pusztulat. Persze fillérekért.
Az senkit nem zavart, hogy kell BGA forrasztó állomás, stencilek, rakás kis bizbasz, félmarék szerszám, páka, műszerek, alkatrészek - néha VGA csip, ami azért ritkán van alkatrészboltban polcon, stb. Aztán láttam pár videón, hogy a csávó szobájába nem lehet lépni, mert mindenhol VGA dobozok vannak javításra váró kártyákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Showa Denko pénzügyi igazgatója a Bloomberg által készített interjúban vázolta fel a nem túl kedvező jövőképet.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- RAM topik
- E-roller topik
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Tesla topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest