Új hozzászólás Aktív témák

• Draken

őstag

válasz shabbarulez #134 üzenetére

Lehet, hogy állandóan felemlegetett téma, hogy veszti az ügyfeleit. Úgy látszik, eddig nem sokan észlelték avagy került tudomásukra a upc mint mocskos szemét banda.
    Ezek után mond el nekem, hova fogja tudni növelni a sebességet mondjuk feltöltésben? Semmilyen üvegszálas technológiába még bele sem kezdtek, ezzel az új fiber powerrel akarják húzni az időt és begyüjteni a sok hozzá nem értő ügyfelet. Állati sokan vannak, akik a 300giga korlátról és a priorizálásról sem tudnak, sőt arról sem, hogy árban kijöhetnének olcsóbban, csak ugye senki sem tájékoztatja őket (persze akkor már megtörténik a tájékoztatás amikor a kedves ügyfél le szeretné mondani valamelyik szolgáltatást).
    Arról is beszélhetnénk, hogy a 60 vagy 120megás net mire kell? Persze hogy p2p-re..amit pont priorizálnak

A tv-ről: Ha éppen valaki a minőségre törekszik és már rendelkezik egy full hd tv-vel, akkor ahhoz illik a legjobb digitális csomagot választani, a havi díjával talán még nem is lenne gond, de az egyszeri 10ezer forint röhejes, az oldalukon ha jól figyeltem meg, nem is közlik, hogy a legjobb beltéri egység a havidíjon kívül egyszeri 10ezer forint.

És mint már mondtam, a legkorrektebb az lenne, ha (legalább) budapesten belül mindenki megválaszthatná a neki legszimpatikusabb szolgáltatót, legyen az upc, digi vagy té.
    Valakinek a gyorsaság a fontos és hogy ne korlátozzák, valakinek meg az ár, hogy minél olcsóbban kijöjjön.

Új hozzászólás Aktív témák