Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sajna még nem tudtam megmérni direktben, de ma a wifis gépemen sikerült végre 30Mb/sot mérni fsn.hu-val. De télleg csak max sebesség, a letöltés idejének nagy részében nem volt ennyi. Eléggé ingadozott 2,8MB/s és 3,7MB/s között. Nem hiszem, hogy ez a n wifi miatt lenne... Na majd most már télleg kimérem direkt a modemtől.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
kábelen direktben is csak annyi? nincs valami saját szűk keresztmetszet? gondolok itt; router, g-s wifi...stb?
-
WonderCSabo
félisten
Megcsináltam ezt a pcreg cuccot, már gyorsítottak is. Egyelőre csak 25Mb/s jön át, remélem idővel felmegy ez 30-ra.
-
juliabrilke
veterán
Ma jönnek bevezetni 16:30 után a 60Mbites csomagot. Ha minden ok lesz, akkor meg kérem a 120Mbit-est.

-
_Gomba_
tag
Nekem elég volt az is, hogy a kiscsaj a UPC-nél annyit mondott: "Ja a megjött a digi mi ?"
Amúgy meg lejár a szerződés és fizeted ugyanazt a pénzt.
Én is pont így jártam. Bementem hozzájuk, hogy akkor kisebb csomagba szeretnék lépni. Nem lehetett csak nagyobba. Megbeszéltem a nőcivel, hogy mit csináljunk. Ő klimpírozott a gépen, de nem tudja elfogadtatni mert nem az én nevemen van. Beküld majd 1 üzletkötőt. Aztán jött 1 üzletkötő, hogy itt vannak amiket megbeszéltem a hölgyikével tegnap és már csak alá kell írni.De tök mindegy. Mivel most törölték el a hűséget. Tehát nem értem mit rinyálnak.
Amúgy meg nézd a piaci részesedést. Én inkább nézem azt, hogy alig lehet sorra kerülni a UPC-nél a lemondók közt.
-
szerinted piszkálódás, ha kétségbe vonom/mesének titulálom azt, hogy a digi eltünteti a upc szolgáltatót?
hát, lelked rajta...
igaz, nem több tb a korlát, ennek ellenére találsz több olyan hozzászólást, ahol leírják/linkelik, hogy bőven túllépték a korlátot - akár többszörösen is -, és ennek ellenére nem csökkentette a szolgáltató a sebességüket, ne lettek lekorlátozva
szerintem idővel elképzelhető, hogy a nagyobb sebességek mellett, arányosan az egymást követő 3 hónap átlagában forgalmazható 300 gb is nő némileg - hivatalosan is...
mellesleg ez nem vitatkozás, legalább is én nem annak veszem! -
eXodus
őstag
"nem arra értettem/írtam"
Tudom, csak a piszkálódó hszedre ugyan úgy válaszoltam.
Bár még mindig sok helyen túlzol...
"hogy folyamatosam maximum sebességgel menjen a letöltés, esetlegesen több tb-ot forgalmazva havonta..."
Tudod nagyon jól h nem kell foylamatosan letölteni gyors internettel, és azt is tudod h nem több TB/hó a korlát. Áhh de minek akarok én vitatkozni.... -
zoltanz
nagyúr
Nálunk is örömmel vettem tudomásúl a sávszél emelést, most már lehet arányt javítani a torrent oldalakon.

-
nem arra értettem/írtam, a te felvetésedre csak azt tudom mondani; hát, jelenleg ez van...
engem egyik sem érint, az egymást követő három havi forgalmam átlaga még a 30 gb-ot sem éri el - nem, hogy a 300 gt-ot -, és a torrent nálam teljesen mellőzött dolog.
ha a fentiek alapján kicsit elfogultan nézem a dolgot, akkor több szempontból is osztom azon kevesek véleményét, akik azt mondják, hogy nem arról szól egy ilyen kategóriás előfizetés, hogy folyamatosam maximum sebességgel menjen a letöltés, esetlegesen több tb-ot forgalmazva havonta...
ha én is nyomnám a torrentet ezerrel, akkor viszont lehet, hogy teljesen más lenne a véleményem!
most, hogy 15/2 helyett 30/3 lett a sebességem, ígéretet teszek arra, hogy több youtube zenei videót és hasonlót nyomok majd, és legalább részben megpróbálom beleélni magam azok lelkivilágába, akik többet/sokat forgalmaznak havonta! bár szerintem a havi 50 gb körüli adatmenniységet már nehéz lesz összehozni - de mindent elkövetek majd...
a torrent viszont eztán is mellőzött téma lesz részemről, nem látom értelmét... -
juliabrilke
veterán
Nos.
Mai napon betelefonáltam és csinálunk egy tesztelést a 60Mbites csomaggal. Utána ha szépen bírja a rendszer, akkor meg jöhet a 120-as is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

hát, lelked rajta...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)