Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
válasz
easy...rider #77 üzenetére
Pont nem lehúzás mivel nem vagy köteles a proci mellé megvenni. Megveheted ha akarod. Mondjuk ha Európa nyugati felén élnék és 1500-2000 eurós fizetésből "tengődnék" hónapról hónapra lehet, hogy megvenném a proci mellé ezt a szolgáltatást holott tisztában vagyok vele, hogy semmi értelme nincs. Itthon esetleg eladáskor jól jöhet, hogy gyártói garancia is van a cuccra a kisker gari mellett. Én sajnos jártam már úgy videokártyával, hogy nem tudtam legariztatni mert időközben megszűnt az a dzsunka kisbolt ahol vettem. Na például ilyen esetekre ez az extra garancia nagyon jól jön, és azért itt most nem kétforintos procikról van szó. Ha elhalálozik a procid de időközben bedőlt a bolt ahol megvetted akkor szopás van, dobhatod a kukába. Se pénz se cpu.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest