- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Egyszer eljön majd az idő amikor neked is szelektálnod kell majd és hagyod majd az 500 Ft-os Pistikének megoldani a bagatell problémákat mert neked nem jut elég idő arra hogy minden apró-cseprő dologgal foglalkozz.
Az egyik ismerősöm nyomdász és az életének a 70%-át a cégén belül tölti. Amikor sűrűsödnek a határidők és szorul a hurok körülötte olyankor a kedvenc mondatata mindig az hogy egy nap 24 óra és egy egész éjszaka.
Egyébként ő sem emel árat ilyen esteben sem. Mindig fix áron dolgozik és emiatt folyton késésben van a munkákkal.@41 Youri: Ott a pont, megláttad a lényegét ennek a szektornak!
[ Szerkesztve ]
Tomcat
-
Tomcat
őstag
Pedig de! Gyakran egnem is keresnek meg olyannal hogy valami komoly dolog tegnapra kellene. Én azért szoktam felárat kérni érte hogy fedezze az aktulis széria gyártásából erdedő gyártáskiesés költségét mivel azonnall át kell állítani-szereni az egész gyártósort arra amit a kedves türelmetlenkedő ügyfél azonnal kíván. Én ezt értem felár alatt és tökéletesen megértik és ki is fizetik nekünk ezt a többletköltséget. Az azonnali felár mértéke változó, többnyire attól függ hogy az átszerelés miatt keletkező veszteség mekkora költséget generál addigra míg nem a tervszerűen meghatározott mennyiségben és idő alatt előállított termékeket állítja elő a gyártósor hanem a kedves vevő termékét. Ez néhány nap után már tetemes szokott lenni ezért szokott a váltott fázisban rész-gyártás és részleges, a külső szemlélő számára akadozónak tűnő szállítás történni a legtöbb esetben.
Ha vezető döntéshozó vagy és egy bevethető gyártósorod van ami alkalmas a termékek előállítására akkor előbb-utóbb Te is meghozod ezt a népszerűtlen ugyan de kényszerű döntést.Tomcat
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest