- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoltann
aktív tag
Épp ma gondolkodtam el, hogy kellene egy PB. (két BB-m is van, tehát a funkcio kihasznalassal nem lenne gondom)
-
solanthugor
aktív tag
Remèlem azèrt a qnx alapú telefont nem hagyjàk annyiban, pont amiatt vàrom nagyon mert a PB elèg smooth cucc... ès vègre nem egy android, vagy wp7.. hanem valami ùj, nem mellesleg szèp is.
-
plus44
veterán
Párhuzam. A cikk arról szól, lehet, hogy leállítják a QNX fejlesztését, azaz szinte "értéktelen" lesz a termék (support, fejlesztés nélkül leesik az értéke), így árat kell a RIM-nek csökkentenie. Ha megteszi és esetleg 99 dolcsiért menne, mint anno a Touchpad, akkor jó vétel lenne.
-
plus44
veterán
Egy ilyet 99dolcsiért!
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tomistarkapi #2 üzenetére
Az elhiszem, hogy az üzleti szférában a BB telefon egy nagy néz, de nem hiszem hogy ettől a tablet is az lesz, főleg nem egy olyan ami "playbook" -nak hívnak.
-
Pantal
senior tag
Külföldön élő rokonokat/batátokat készenlétbe állítani!
-
hito
nagyúr
Én személy szerint mindig megnyomorgatom a PB-ot ha a speedshop-ban járok és nem véletlenül. Az egyik leggyorsabb tablet amivel valaha találkoztam. Mindenre azonnal válaszol, szép, állati igényes és okos. Nem tudom miért nem lett siker, én nagyon sajnálom. Ha nem lenne ilyen drága nálam biztos ott figyelne egy.
-
tomistarkapi
tag
Első: Boy genius report nem releváns blackberry témában alapvetően alma fan club...
Második: a BB nem consumer termék középvàllalatok, nagy vállalatok, kormányzati szféra... Ezek meg nem a bestbuyba járnak playbookot venni
Andantenek ez már a 42. Bgr-ről egy az egyben átvett cikke... Azt hittem nagyobb rálátásod van a BBkre hamár angliában élsz...
-
Wazza
csendes tag
Mondjuk 99 dodoért vinni fogják mint a cukrot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Wedge Partners szerint a gyenge eladások miatt a QNX-alapú PlayBook projekt is leállításra kerülhet.
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- One mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- HP 445 G10 PROBOOK AMD Ryzen 5-7530U - 16GB - 256GB
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest