Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Nem sok haszna van, szerintem 10x gyorsabb betenni a fényképezőgépbe a kártyát és megnézni mennyi kép van rajta és esetleg látni is, hogy milyen képek mint NFC-vel szórakozva pakolgatni a telefon/tablet hátuljához...
-
BazsiBazsi
aktív tag
Ha lesz 100 szétszórt sdkártyám akkor lehet hasznos lesz a fájlista lekérése. Majd biztos lehet zsákos sd-ket venni ebay-en
80% rossz lesz de a maradékon aranybánya.
-
ledgeri
nagyúr
-
Béééla
őstag
Na most akkor kezdjenek már el használható NFC eszközöket kitalálni!
Sose fog így elterjedni! -
atok666
őstag
válasz
energy4ever #2 üzenetére
Van tiz kartyad, nem tudod mellyiken mi van es mellyik ures, akkor egyszerubb odarakni a telot mendegyikhez, mint egyesevel mindet berakni vmi gepbe es ugy leelenorizni. - tudom, eleg izzadtsagszagu erv, de akar ez is megteszi...
Atok
-
macilaci78
nagyúr
válasz
energy4ever #2 üzenetére
A wifis SD-kártyának eszközben, áram alatt kell lennie.
Ennek kvázi a tartalomjegyzékét megnézheted a nélkül, hogy gépbe tennéd és beolvasnád. Értelmét én sem látom, de fantázia van benne. -
energy4ever
addikt
A Wifi-s SD kartya utan nem meglepo...
Nem latom en ennek semmi ertelmet se. -
macilaci78
nagyúr
Hogy mik nem vannak! Végül is egy ilyen kis adattárolót nem olyan egyszerű feliratozni, mint egy CF-kártyát.
Titkosítással hogy áll?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged