- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- UHD filmek lejátszása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Nem sok haszna van, szerintem 10x gyorsabb betenni a fényképezőgépbe a kártyát és megnézni mennyi kép van rajta és esetleg látni is, hogy milyen képek mint NFC-vel szórakozva pakolgatni a telefon/tablet hátuljához...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
BazsiBazsi
aktív tag
Ha lesz 100 szétszórt sdkártyám akkor lehet hasznos lesz a fájlista lekérése. Majd biztos lehet zsákos sd-ket venni ebay-en 80% rossz lesz de a maradékon aranybánya.
-
ledgeri
nagyúr
Ja pont én is az gondoltam, hogy minek, de aztán feléledt bennem a kép, hogy egy laposabb kártyatárban egy expedíció során jól jöhet, hogy föléviszem és látom, mennyi-mi van rajta... Bár ez rétegtermékké tesz + az érzékelő eszköz nagyobb esetben merül le hamarabb...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Béééla
őstag
Na most akkor kezdjenek már el használható NFC eszközöket kitalálni!
Sose fog így elterjedni!Bélabá
-
atok666
őstag
válasz energy4ever #2 üzenetére
Van tiz kartyad, nem tudod mellyiken mi van es mellyik ures, akkor egyszerubb odarakni a telot mendegyikhez, mint egyesevel mindet berakni vmi gepbe es ugy leelenorizni. - tudom, eleg izzadtsagszagu erv, de akar ez is megteszi...
Atok
-
macilaci78
nagyúr
válasz energy4ever #2 üzenetére
A wifis SD-kártyának eszközben, áram alatt kell lennie.
Ennek kvázi a tartalomjegyzékét megnézheted a nélkül, hogy gépbe tennéd és beolvasnád. Értelmét én sem látom, de fantázia van benne.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
energy4ever
addikt
A Wifi-s SD kartya utan nem meglepo...
Nem latom en ennek semmi ertelmet se. -
macilaci78
nagyúr
Hogy mik nem vannak! Végül is egy ilyen kis adattárolót nem olyan egyszerű feliratozni, mint egy CF-kártyát.
Titkosítással hogy áll?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest