- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
#16939776 #66 üzenetére
Én csak elmondtam, hogy milyen progival milyen procit biztosan nem fog a legerősebb sem amit a gyártó kínál.
Végigmentem a létrán én is, volt itt kicsi borda, kicsi víz, nagy borda meg nagy víz, brutális borda meg brutál víz. Most nyugodt vagyok, merem a gépet estére itt hagyni renderelni, sőt még aludni is lehet tőle gond nélkül. -
törölt tag
válasz
Tikakukac #61 üzenetére
PH-s FX-9590 tesztben ez olvasható:
Még a tesztrendszer összerakása közben vetődött fel bennünk a kérdés, hogy mégis mennyire hűthető az ominózus 220 watt? Ezen kíváncsiságunkból fakadóan a tesztalanyt rendhagyó módon, a manapság már nem kifejezetten nagynak és izmosnak számító Thermalright MUX-120 hűtővel állítottuk össze, ami egy maximum 1300-as fordulatszámra képes 12 centiméter átmérőjű ventilátort tartalmaz. A hőmérsékleti értékek teszteléséhez a Prime95-öt vettük elő, amihez hasonló mértékű terhelést nem sok alkalmazás tud előállítani. Végül bő negyed óra futtatás után 58 fokos CPU-hőmérsékletet olvastunk le, mely a hűtő talpazatát megtapogatva számunkra reálisnak tűnt. A konfiguráció szokásunkhoz híven az asztalon volt összeállítva, zárt házban minden bizonnyal magasabb lett volna az érték.
Szerintem problémamentesen..
-
ViZion
félisten
Egyik ok, h nem kell teljes gépet cserélni, én a 6300 helyére raktam a 9370-et, kész. És gyk. i3 áron kapni már használtan most is. Újat nyilván nem éri meg otthonra, ahogy Xeon-t sem. Nem, nem a 10% számít, de ezt hiába is mondanám. Nézd meg a VGA topikot vagy a procisat. Ha ár/értékben vagy a mittomén X procihoz hasonlítva ár/teljesítményen menne az ajánlás és a vásárlás, akkor kb. 750Ti és FX-6300 kell mindenkinek. Szal. ez ennél összetettebb, mindenki döntse el, h megéri-e, kell-e neki, etc. Nem hiszem, h mindenkinek ugyan az a konfig az ideális, de ezt -a PH!-n megszokott módon- a legtöbben nem így látják.
-
rovtiv3
aktív tag
Biztos igazad van. Mentségem csak annyi, hogy másfél éve vettem, bolti áron ötvennéhányezerért, amikor a 8350-es kb. 15K-val volt olcsóbb. Megérte? Hát 1.4V-on elszaladgál 4.7GHZ-en. Nem feltétlenül játékra szántam, a barátnőm dolgozik a gépen, és az előző Phenomnál jóval gyorsabb. És az OC-ről még nem is beszéltem.
Nem szószaporításképpen írtam, csak úgy éreztem, meg lettem szólítva.
Béke. -
Tikakukac
titán
válasz
#41133696 #56 üzenetére
Attól függ. 10%-al tuninggal simán romosra fő avx-es linx alatt a 4670k is (HR-22). Nyilván ki mivel tesztel úgy csökken a dolog, egészen szobahőmérsékletre meg alá. Találtam már olyan képet ahol nem stimmelt az ablakok vonala, mert a gyógyegér összerakta a két hőmérséklet táblát, csak, hogy neki legyen igaza
Én a kis bolond, meg szívok ötször ennyibe kerülő vízzel is. Hát kegyetlen világ -
törölt tag
-
and1ao
őstag
válasz
davidsone #50 üzenetére
Nem is az mATX a nagyobb probléma akkor te meg ezek szerint nem szereltél még mini ITX-et egybe vizzel mikor 4x kell szétbontatod mert szarul áll a merev cső nem tudod becsukni mert nem fér fel a tető vagy épp az MB-t nem tudod berakni etc etc lényegtelen valójába.
Annyira meg benne vagyok a dologba köszönöm szépen hogy nem etessenek meg azzal hogy simpla radis egybevíz 15-16 fokot ver egy Macho- szintű bordáraanyways.azt user errornak hívjuk.
De részemről téma lezárva.
Ez még mindig egy kiváló borda, és sokáig az is marad. -
Reggie0
félisten
Akkor rosszul emlekszel. Vizes topikban immerzios hutes miatt irtam, mivel nem volt sajat topikja. De ha nagyon erdekel hogy all: pillanatnyilag a kemiai kompatibilitasi tesztek futnak 1-2 VOC-ra, amiket en magam szintetizaltam(nem kapni boltban).
Az, hogy mukodik es az, hogy mennyi karbantartast igenyel es kockazatot hordoz nem kene keverned. Az urutazas is van akinek mukodik.
-
Reggie0
félisten
-
and1ao
őstag
válasz
davidsone #44 üzenetére
Persze de már bocs hogyha mATX mini ITX és egyéb kis méretű helyekre raksz be egy majdnem 160mm-es bordát akkor meg is érdemli az illető azért kezeljük helyén, egyébként ha már itt tartunk én speciel oda is Top Flow-t tennék, mivel azok a csodálatos csövek amik a játékvizekben vannak hát elég "csúnya" az én szememnek amellett, hogy még szerésnél szidod is, hasonló ahhoz hogy tegyünk 1kW-os PSU-t az mini ITX configba 1m-es kábellel.
Nálad pedig a kulcsszó a zárt szó volt vesztedre.
-
icp1970
senior tag
Jó és csendes hűtő ez tény.Én is használtam.de azért ennyi verzió már szerintem is kicsit túlzás.
-
törölt tag
válasz
Dilikutya #46 üzenetére
Hőmérséklet- és csendfóbiásoknak is jó
Ott ez alap darab lesz, csak kell a mérete miatt olyan alaplap, ház, tényleg néma ventilátor, és egyből luxus cikké avanzsál ez a hűtő. Mert elment ezekre az apróságokra még egy "kevés" pénz a "túltolt igények miatt".
Tudom hogy ez is hobbi. -
Dilikutya
félisten
válasz
#16939776 #45 üzenetére
Hőmérséklet- és csendfóbiásoknak is jó, mert gyári értékekkel bármilyen jelenlegi CPU-t halkan és jól hűvösen tarthat még terhelés alatt is. Bár hozzáteszem, a gyári Intel hűtőkre is igaz ez. AMD-ről valahogy ez kevésbé mondható el, azt érdemes lecserélni, ha az ember halkabbat akar. Itt megy mellettem egy i7-4xxx procis DELL gép, semmi hangja nincs, pedig a tápon kívül még egy venti van benne hátul, szinte csak a szélzajt hallani.
-
törölt tag
Meg kell erőszakolni a cpu-t rendesen, hogy keljen ekkora hűtőt a nyakába rakni, 24/7-re biztos nem tartanám meg azt az órajel/feszültség beállítást ami igényel ilyen tornyot.
Szerintem nem lehet általánosítani hogy melyik megoldás a szerencsésebb, a kompaktvíz vagy a léghűtés, mindkettőnek megvan a saját vadászterülete. Az biztos hogy ha megoldható léghűtéssel (ésszerű OC, és 65C° alatt tartható átlagban a CPU), akkor inkább maradok a léghűtőnél, mert léghűtőm nem ment még tönkre, pumpám már igen.
Persze egyéni preferencia kérdése hogy n-10C° vagy a üzembiztosság a fontosabb.Lényeg az, hogy ne főjön meg a "nagy CPU hűtés közepette" a VRM, mert arra nem szoktak odafigyelni.
-
Reggie0
félisten
Nem, csak optimalis a gyarto szempontjabol es ha a gari idot kihuzza a jarmu, akkor ugyis a juzer baja. Valasztasi lehetosege ugysincs.
- Anyaghiba nem feltetlen azonnal derul ki, pl. forrasztott kotes repedhet akar rezgestol is.
- A viz algasodhat, kezelni kell, az lerakodhat, csokken a hutes hatasfoka, stb. stb.. Sokkal tobb karbantartast igenyel.
- Persze. Olyannyira artalmatlan a viz, hogy vizbe ejtett telefonok rendszeresen mennek tonkre. Szoval?
- A viz vezeti az aramot, meg ha desztillalt is, mert van ondisszociacioja. Igaz az olyan kis merteku, hogy nem okoz problemat, viszont amint beold valami szennyezodest, valamint kap adalekanyagot az algasodas ellen, mar jobban fog vezetni.
- Szervereken sem a koltseghatekonysag az oka, sot a viz koltseghatekonyabb lenne, ugyanis nem kene akkora termet huteni, csak a hideg vizet. Sot, helyette hasznalnak bemeriteses hutesre fluorokarbonokat, amelyeknek literje olyan 120e Ft korul alakul. -
Killer01
őstag
Nekem a kis (12) Macho-m van, nem voltam elájulva a ventilátorjától... lecseréltem egy Noiseblocker eLoop-ra, nah ez tuti cucc
-
Hobbbyt
őstag
Nézzük a másik oldalról a dolgot. Nekem csak egy Macho Rev A (BW)-m van, közepes terhelésig simán elviszi az i7 4790-et passzívban (50-55 fok nem sok..) 1 jól szellőző házban.
Így általában 2 venti megy az egész házban (alsó táp +1 házból kifújó) Ez így összességében elég halk.. az 5400rpm-es ecogreen vinyómat hallom mikor beindul vagy leáll.Nekem ilyen felhasználás mellett a víz csak drágább és hangosabb lenne, fölöslegesen.
-
törölt tag
Ipari elektronika szigetletségét ne vesd össze egy PC-jével vagy szerverével.
Egyébként meg pont a megbízhatatlansága és sérülékenysége miatt próbálták amennyire csak lehet kerülni a vízhűtést pl a repülésben. Egy csillagmotor messze többet elvisel, mint egy soros vagy V. A boxerek meg megint tipikusan léghűtésesek.
-
ViZion
félisten
muhahhahhaaa...
Autókba miért teszik a vizet? Ott megbízható?#8 Reggie0: ne mááár. Épített víz ha rendesen van összerakva, akkor mégis mikor és mitől folyna el? Ha anyaghiba vagy összeszereléskor elkefélés van, az kiderül légtelenítéskor. Víznél milyen biztonságosabb közeg kell? Olaj macerásabb, erősebb (és hangosabb) szivattyú kell. Otthonra nem pálya igazán. Mellesleg a víz sem okoz zárlatot, sokaknál ázás után szárítanak és kész, halad tovább. Áztatni átépítéskor és töltéskor lehet leginkább (ezek nagy része ügyetlenkedés), de ez olajnál is a kritikus rész lenne.
Szervereknél meg gondolom költséghatékonyság a fő ok, klimatizált helyiségben elég egy olcsó léghűtő, nem kell blokk és csövezés...#13 Tikakukac: nekem vannak plexis cuccaim, azzal sincs para. Csak nem kell elfelejteni, h nem a tökig tépett csavar, hanem a gumi ami tömít...
#22 Yany: nem arról van szó, h bezzeg a víz, kompaktok helyett pl. inkább ezt mondanám, elődeik is jó hűtők voltak. Viszont khmm... értelmetlenségeket nem kellene írni a vízhűtésről sem.
-
Tikakukac
titán
válasz
abridabri #28 üzenetére
Offline is ázott szét táp-előlapi panel-VGA. Hiába lett mosva utána rendesen alkohollal és módosan szárítva. Egy ideig ment, aztán előlap lassan lehalt, VGA dettó, táp meg kezdett olyan feszeket kiadni amit nem kéne. Mákkal maybe megmaradnak.
Volt padon, V41-V31-H630 is terítéken, mindegy volt. AVX linx mindegyiket kinyírta. Igen, nem ilyennel nekem is vannak csoda hőfokaim, csak majd 6 óra render után döglik meg a gép, no thx.
Na ilyen user error legalabb levegonel nem lehet , es nincs tobb 100 ezer bukas.
Jogos. Sajnos ez van, allergiás vagyok a zajra, hangszigetelt házakban OC alatt kivérzik bármi ami lég.
Dilikutya: Mások cigiznek-isznak-racsingolnak és abban pusztulnak meg, ennyi maradjon már meg nekem. Évtizedre leosztva ez olyan 20k körül van évente az nem vész.
-
davidsone
addikt
rev nyóc de jók is...
-
haxiboy
veterán
válasz
Avicularia #29 üzenetére
Nekem sajnos még a gyári ventik vannak a házban (corsair 750d) de ha azokat is lecserélem, meg a vga-t akkor tökéletes csend lesz :-)
-
Avicularia
veterán
100%-ban egyetértek. Volt nekem is egy NZXT Kraken x60 egy 4670K-n ami 4.4-en ment és hálát adtam az égnek mikor csapágyas lett a ventije és visszavették. Utána vettem egy NH-D15-öt én is és nem volt hangja.
Most nemrég lecseréltem egy 6600K-ra ami 4600on megy egy Define R5 házban és csak a wincsinek van minimális hallható hangja netezés közben. Kraken olyan hangos volt alapjáraton mint ez terhelve. A pumpa 3000-en ment és nem lehet állítani. -
válasz
Tikakukac #26 üzenetére
Ha offline azik szet , akkor latod hogy hianyzik a tartalybol a viz .(legalabbis en latom mert az asztalon van a plexi oldalas gep). Igy nem fogod bekapcsolni , hanem szepen letorolod / hajszaritozod es valoszinuleg nem lesz baja semminek.Amugy milyen hazban nem volt eleg a HR22 neked ? Nekem ibt alatt is 82ig mentek a magok gyari ventivel (Macho rew ABW ,gyengebb a HR22 nel) 4,4 re huzott i5 el. Most vizzel 80 fok .
Jatekok alatt ugyanugy 62 volt max a machoval is mint most."Merem ezt mondani úgy, hogy több száz k-s tételben tettem tönkre alkatrészeket"
Na ilyen user error legalabb levegonel nem lehet , es nincs tobb 100 ezer bukas.Tovabbra is tartom hogy CSAK CPU hutesre felesleges az epitett viz . Draga- hangos(pumpa +radiatoron ventik VS nagy levegos bordan 1 csendes venti)-problemas (evente nem art leereszteni -folyadekot cserelni stb)
-
Tikakukac
titán
Mondtam, hogy azonos árakról van szó?
Én is szimplán megvettem a csúcsot HR-ből amit tud a gyártó, mert olvastam a 70 fokokat szétreszelt procikkal. Hülye lennék nem így tenni, a víz naná sokba van. Más kérdés, hogy ezek a hőfokok mivel jönnek ki meg hogyan, nem ritka a fentebb tárgyalt eset sem, hogy 3-4 fokos deltával dolgozik (elviekben) a hűtő, amit ötször ennyi pénzből sem tud a víz.
Azóta esett le, hogy végül is igen, minden megoldható. Ezért is hagytam fel ezzel, aki tényleg azt akarja amit így elképzelt, annak nem alternatíva továbbra sem.
Lehet kialakul a légcsatorna, meg beszívja a sarki levegőt. Nálam alap pasztával is 15 fokot hozott a vissza vizesítés, macizott HR-22-vel szemben, dupla Viperrel, nagyon nem zárt házban. Erre meg azt mondtam, hogy ez van, léggel throttling, vízzel pont megvan 95 fok alatt és szépen stresszelhető mindennel. Nekem nem a víz látványa az aggasztó, hanem a hővédelem kapcsolása, meg a ventik ordítása.
abridabri: Ez a bekapcs dolog mindig érdekelt. Ha offline ázik szét a gép, ami úgyis poros és vezetni fog, ergo kövire úgyis kinyír mindent, az jobb?
Az ázások 99%-a hanyag szerelésből és rosszul választott alkatrészből van. Merem ezt mondani úgy, hogy több száz k-s tételben tettem tönkre alkatrészeket. Mindig én voltam a hülye. Mindig.
Reggie0: Igen, ez ilyen dolog. Meg annak is nagyobb az esélye, most, hogy vihar van, hogy leterít a villám ha elindulok. Vállalom. Mondottam: emberi hanyagság és leginkább plexi vackok mellőzésével nem fog ott ázni semmi, leginkább soha.
-
válasz
Tikakukac #20 üzenetére
Hat nekem a Machoval sem volt melegebb a cpu mint most a vizzel. Cserebe a macho hangalan volt , es ott mertem hagyni a gepet bekapcsolva . Miota vizem van ,es racsopogott a radi csatlakozojabol egy kis viz az alaplapra es kinyirt rajta 1-2 dolgot, azota fel szemmel mindig a gepet figyelem nem ereszt -e.
Ha csak a cpu-t szeretne az ember huteni akkor Macho a legjobb valasztas .
Ha mar egy melegdo vga is van akkor nincs mit tenni , kell a viz. -
Reggie0
félisten
válasz
Tikakukac #20 üzenetére
Barmiert. Mivel bonyolultabb, mint egy leghutes, igy nagyobb valoszinuseggel hibasodik meg. Igaz ez a csovektol kezdve az osszes tomitesre, szoritora, szivattyura stb... Nyilvan nem kell magyarazni, hogy a viz kifolyasa sokkal valoszinubb egy olyan rendszerben ahol van viz, mint ahol nincs.
(#19) haxiboy: Csak az idealis eset nem letezik. A viz helybol vezet valamennyire az ondisszociacio miatt, aztan ha erintkezik a lerakodott porral csak tovabb no. Erdekes modon meg sosem lattam vizbe meritett hutesi konstrukciot, viszont HFE-be igen.
-
Yany
addikt
válasz
Tikakukac #20 üzenetére
Tika, az a gond, hogy te eleve más árkategóriáról beszélsz. Ennyi erővel bármilyen autót is le"vicceskedhetsz", mert van nála drágábban jobb.
Hiába ír most bárki itt a thermalright léghűtőjének topicjában ilyet h bezzeg a víz, offoláson kívül sok értelme nincs. Az egyetlen talán ésszerű alternatíva mostanság az ac240ese, de számos fentebb tárgyalt hátrány arra is igaz lesz.
Még valami: tessék megnézni, hogy a hátra tolt bordázat egyszerűsége ellenére mekkora faszaság: nem csak a ramoknak ad több helyet, de a hátsó házventihez is közelebb viszi a bordákat és hatékonyabb légcsatorna alakul ki. Speciel megspórolja a bordáról a dupla ventit.
-
törölt tag
Nos ez a hűtő is benne van a leendő AM4-es konfigomhoz választandó hűtések között mint eshetőség
Egyébként 3mm-el van csak az AeroCool Syclone II házamba építhető maximális hűtő magassági limit alatt (162 mm).
-
Tikakukac
titán
De miért folyna el? Szétnyílik a réz vagy a POM? Esetleg lelövi a brutális nyomás a csövet egy hollandis csatiról?
Ha nagyon nem szeretnéd még esélyét sem, akkor szépen kis dobozkába költözik minden. Hangtalan, gyagyára veri a léghűtőket, nem szakad ki a fél gép a tonnás alutömb miatt ha gond van akkor meg folyhat a radi vagy pumpa. Nem plexis blokk nem ereszthet, ennyi marad a gépben.
Szervereket valóban okkal nem vizeznek. Hát nem azért, mert félnek attól, hogy szétázik minden, ilyen alapon Paksra is kellene szólni
-
Jó hűtéseket gyártanak évek óta, megértem, hogy finomítgatnak rajta, miért is variálnák agyon.
Egyszeri beruházás az a 60 juró, és évekig kiszolgálja az embert. -
Blasku
tag
Egy elég nagy ATX házban amiben jó a szellőzés ott a Macho széria egyszerűen verhetetlen szvsz. Sokkal halkabb is, mint akármelyik vízhűtés (pumpa tud lenni a legzajosabb azoknál).
A problémák ott kezdődnek amikor egy hangszigetelt, rosszul szellőző microATX házban (Nanoxia Deep Silence 4) akarja az ember használni, mint ahogy én is. Ott a kompakt vízhűtésen kívül nemigen tud semmi sem segíteni, hacsak nem ad lejjebb az ember az igényeiből és nem egy X99-es rendszert tesz bele. -
bocimód
csendes tag
ja, a csavarnyúzó tényleg egy jó darab, megér vagy 3 ezret.
nekem a mini macho(12) van egy 6700k-n, előtte egy q6600 g0-án(3200on) teljesített ugyanolyan hatásfokkal, terheletlenül 30 fok alatt(persze vagy a gyári vagy noctua pasztával), nélküle a 100ft-os pasztákkal akár 10fokkal is melegebb lehet, haveromtól tudom
, odaadtam a noctuát, a 14-es machoja egyből 10-el húvösebb lett, szóval megéri a 3-4e ftos drágább paszta. terhelve meg 60fok a max. 4700ig tudtam emelni a procit ezzel a hűtővel, igaz akkor már 80fok körül járt. 4,2n max 60. ja és kellemes 800as fordulaton pörög a venti amit nem hallok, tudom hogy sokan 300-al tolják a 14-eseket, de ez sem ad ki hangot
. sztem a videókarim hangosabb ami alapon is fixen megy 1300-on(970 g1).
szóval tényleg nagyszerű a márka, bárkinek ajánlom, a csavarhúzó miatt is
ez a hűtő állat lenne, csak nem férne el azt hiszem a gene lapon a videókaritól amin még backplate is van(plusz fél cm). tud vki vmi oldalt ahol utána lehet nézni a kompatibilitásnak, hogy vajon befér-e??
előre is köszi mkinek
üdv
Zs -
Tikakukac
titán
0-24 megy a gépem évek óta így használom, nem tudom min változtat, hogy hogyan mennek a gépeid. Plexi tetős dolgokat nem veszünk és ennyi. Riasztás és leállítás beállítva vízhőfokra, ha gond van, lekapcs és kész.
Ez a csak úgy kifolynak dolgok olyan vizekre jellemzőek, amiket valami túlárazott gyártó dobál ki szép színesre festve. Lassan tíz éve van vizem, soha semmim nem kezdett el folyni csak úgy. Igaz, kompaktot soha nem vennék. Meg csúcs léget sem többet, elég a vicceskedésből
-
haxiboy
veterán
Kompakt vizes cucc = ugyanúgy kell a venti + a pumpa is, semmivel nem tudnak többet, cserébe "nem kell karban tartani" és hamar meghalnak.
Egy jó léghűtés sokkal halkabb tud lenni mint egy kompakt, teljesítményben meg akár le is körözheti őket.
25 ezer forintért meg nem építesz jó minőségű vizet, mikor egy blokk többe kerül, és se pumpád, se radid.Jómagam egy fincsi Noctua NH-D15 -öt használok. A lehető legalacsonyabb fordulaton (250 RPM környéke), 4690k 4.5GHZ-re húzva, alapórajelen, 2 órás teljes körű aida terhelés + furmark után 67C környéke.
Prime95+furmark alatt 70C volt a max, de ezt ugyebár sosem éred elKompakt vizek ilyenkor már olyan hangosak mint az állat, nekem meg meg sem kellett pörgetni az amúgy igencsak combos ventiket.
-
Taranti
senior tag
~1 kg? Skylake tulajoknak kötelező darab...
-
Yany
addikt
Stabilan a legjobb minőséget nyújtó gyártók között.
Archon, HR széria, Silver Arrow, stb. Nem olcsók, de megvétel után évekig partnere lesz a kofignak a hűtőjük, mert nagyon megbízhatóan mennek. Annak idején az Xbit Labs végzett eszméletlen alapos teszteket a különböző hűtőkön, ahol az adott zajszinthez társított légyszállításokat is mérték (nem csak fordulathoz) és a TY ventik a legjobbak között voltak. Én még hosszú életet kívánok nekik.#mzperx, pool
Érdemes ellátogatnotok a vizes topicokba, hogy meddig juttok ilyen áron. Hamar rájöttök, hogy nem annyi az annyi sem árban, sem teljesítményben (mindegyik a kárára). Egy ilyen brutál blokkot egy 120-as radival ellátott vizes cucc nem fog pótolni és a víz esetén mindig külön gondolni kell a VRM és egyéb környező alkatrészek külön hűtésére. Sajnos nagyon kevés alapos összevetés található a neten ebben a témában, a megboldogult Xbit Labs helyére meg még nem igazán lépett méltó utód.Na igen és akkor a karbantartás (utántöltés) és veszély tényezőkre nem is tértem ki. Nem egy piacról van szó.
duc +1
-
dementor
senior tag
Jogos, ezen a ponton már semmi értelme a léghűtésnek. Ezért az árért már elérhető vizes szett.
-
MZperX75
addikt
Bitang nagy hűtő.
60euro közel 20.000Ft (19.000 kb) nálunk lesz vagy 22-25 ezer.Akkor inkább vizes cucc.
Azt nem állítom hogy hozzám vágnák eldobnám.
12-15ezer nálam a felső határ ,az az 30-40euro egy ilyen levegő hűtésért.Azért tesztet megnéznék képes-e lehűteni akár AMD FX9590 220W-os CPU-t?
-
Blasku
tag
Azért a csavarhúzóért simán megéri
Havernak amikor eladtam a HR-02 Machómat, naná hogy nem kapta meg mellé a csavarhúzót. Meg is dicsért érte amikor próbálta beszerelni a gépébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest