Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Analóg "félklaviatúra" jött a Lemokey (Keychron) színeiben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Morden24 #127 üzenetére
Mostmár nem is értem min vitázunk
Többé-kevésbé ugyanazt mondjuk csak más megfogalmazásban.
Az első bekezdéshez:
Ez mind elmondható az asztali PC-ről és a laptopról is. Talán annyi a kül., hogy asztalinál van esély az aprón keresgélni.
De ahogy egy asztalinál is reméli az egyszeri júzer, úgy a laptopnál is reméli, hogy a gari lejárta után se lesz gond.
Ezen nincs mit tovább ragozni."Na, szerintem ott relatíve kevesen is vesznek notebookot."
Hugom összes b.nőjének laptopja van... ahogy kollegák nagyrészének is. Tipikus Euronicsban megláttam egy 100k-sat és megvettem : ) Szóval én nem ezt tapasztalom.Szóval kb ennyi. Nyilván itt a fórumon nem is azt vitatjuk meg, hogy mi miért veszünk laptopot vagy asztalit... Szerintem többnyire általánosságban beszélünk a dolgokról, mintsem a saját közösségünkre értve.
Persze ennek talán soha nem lesz vége, mert mindent az egyén igényei és/vagy pénztárcája határoz meg.edit:
"ezért keresztre feszítenek itt mindjárt, de szerintem a legtöbb ember igényét egy hordozható gép sokkal jobban kielégíti, főleg, ha nulláról kell építkezni."
Egyetértek, amennyiben az ár is megfelelő. Sokakat eltántorít a ~ 40-50 ezres monitor ár, amiért már lehet noname 22-24-es fullHD-t kapni.
Így ránéz a 100k-s notira és hoppá, abban már van kijelző is, így azt olcsóbbnak látja.
De abban tényleg van valami, hogy az átlag igényeket egy hordozható gép, meg merem kockáztatni akár netbook is kielégíti!
Viszont talán az elsődleges szempont még mindig az ár. (viszont a fent említett monitoros félreértésből adódóan sokaknak tűnhet olcsóbbnak egy netbook)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest