- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ennyi ideig a PC-t is simán el lehet használni. Plusz időközben lehet fejleszteni - amennyiben szükséges-! És használtan ahhoz legalább lehet kapni alkatrészt olcsón.
Tehát amit írtál az nem von le semmit egy asztali gép értékéből vagy használhatóságábólAzt kell belátni, hogy az átlagember nem keres az aprón. Ő vagy bemegy egy nagyobb boltba, vagy bemegy egy kisebb boltba. Jó esetben megkérdezi egy ismerősét, aki még jobb esetben ért is valamit a dolgokhoz.
Ő megveszi az egybegépet, aztán meg reméli, hogy nem megy tönkre a frászba. Kis szerencsével kihúzza évekig, aztán vagy amiatt, mert egy szoftver/munkafolyamat már nem megy, vagy mert beszarik valami, kidobja/odaadja a rokongyereknek, és vesz egy másikat - ha van rá fabatka. Más esetben marad, ameddig tényleg fel nem robban a gép.Az összes kérdés szerintem arra vezethető vissza, hogy ez egy IT fórum, itt az emberek vagy profik, vagy hobbisták, vagy legalább lelkes amatőrök. Semmi, de semmi közük (közünk) nincsen az átlag felhasználóhoz.
A barátnőm 30 percig tud válogatni a samponok és tusfürdők között, én meg csak lemegyek a boltba, bedobom a szokásosat és kifizetem. Amit meg kell érteni, hogy a legtöbb ember ugyanígy van egy számítógéppel. Aki meg van olyan szerencsés anyagilag, hogy divatozzon, az meg örüljön neki, én is boldog lennék, ha brahiból behúzhatnék magamnak egy tabletet. Akinek meg tényleg kell - vagy úgy gondolja, hogy tényleg kell -, az meg vegye meg, ő tudja. Mi nem.
Ahogy az is, hogy a "mai fiatalok"-ban benne van az is aki nem ingázik.
Na, szerintem ott relatíve kevesen is vesznek notebookot.
Igen, épp ezrét veszik meg a leggagyibb akcijós Euronics-es vagy Tescos laptopot, ahogy asztalit is ebből a kategóriából...
Nem azt mondtam, hogy jót fog venni, hanem azt, hogy ő a branding miatt úgy fogja gondolni, hogy jót vett. Ha szerencséje van, rendes a boltos vagy van ismerős, akkor meg még igaza is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest