- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Persze nyilván nem tud minden mérnök mindenről hiszen ez akármelyik gyárban így van viszont akik az architektúrát fejlesztik azok csak kell ismerjék valamilyen szinten az előző architektúrákat is, gondoltam hogy aki a drivereket írja az nem tud mindent csak ami nagyon fontos, éppen ez nem tetszett nekem és dezz fórumtársnak sem hogy egy előző hozzászólásban úgy beszéltek ezekről a mérnökökről mintha bármikor be lehetne hozni valakit helyettük az utcáról.
-
Ha a felsorolt progikat valaki átírná úgy (elméletben, bármilyen technikával), hogy 100%-ra terheljék a GPU-t, akkor ennyivel növekedne a fogyasztás is, vagy már most is ki van használva a TDP keret, csak haszontalan tevékenységgel?
nVidia esetében hogy alakulnak ezek a százalékok? -
Azért kérdeztem, mert a jelenlegi cpu-m most még elég, de előbb utóbb cserére szorul, ahogy terjedni fog a 4K és nem tudom, mire lehet majd lecserélni Intel 2011-es platform vagy hasonló, mert azért videóvágásra, sokat segítenek ma már a GPU-k, de azért a CPU erő igencsak számít
-
stratova
veterán
Szerintem emiatt nem tiszta teljesen, hogy 1P szinttel bezárólag most dobják-e a CMT-t vagy sem:
Kaveri, Beema & Mullins, Seattle -> Project Skybridge APUs (melyek közül az x86 variáns Puma+ magosnak ígérkezik)Netán ez a szegmens is több lapkára bomlik? 1P tetején megmaradnak a 2 vagy több modulos CMT elvű APU-k nagy GPU résszel mellé6alá pedig befut egy kisebb GPU-s "natív" magos CPU-erőre jobban kihegyezett variáns (pl. Opteron 4365EE és 4376 HE-t pótlandó [már ha ez szükséges])?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest