- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg105
senior tag
Nálam csak félig oldotta meg a problémát, ha a TV ki van kapcsolva (de továbbra is kiterjesztett módban van) nem akad semmi a monitoron, fordítva, ha filmet nézek a TV-n és kikapcsolom a monitort akkor továbbra is döcög a film, át kell állni csak másodlagos kijelzőre. Ez így még nem tökéletes, ha van rá megoldása valakinek ne tartsa magában.
-
putti
aktív tag
Nekem még egy régebbi r9 290x OC-m van. A 17.7.1-es driver utániakat már nem tudom megfelelően használni. Ha az említettnél újabbat rakok fel, akkor minden max 22-23 fps-sel működik csak ( gpu 100%-on ), pedig már mindent kipróbáltam a driver beállításaival. Ha visszarakom a 17.7.1-et, akkor meg minden jól fut.
Esetleg ötlete vagy megoldása valakinek? Vagy hasonló probléma jelentkezett már valakinél?
Ha végképp nincs megoldás akkor beérem a 17.7.1-essel is.
-
bivalyolo
őstag
Kipróbáltam 18.6.1-et, battlefield 1-ben, és nagyon durván törött vele a kép. Semmilyen fps korlátozót nem használtam se külsőt, se belsőt. A chill sem volt aktív közben.
Úgy állítottam be a grafikát, hogy azon a helyen biztosan beleessen a freesync tartományba az fps.
Ezután letöröltem a 6.1-et, majd felraktam a 9.1-et, és ugyanazon a helyen tesztelve nem volt tearing. -
Tazsam01
tag
Tehát mostantól ha kikapcsol a tv amin streamet nézek (hail energy saving) akkor lag nélkül tudok tovább játszani. Ez dícséretes.
-
WZP
aktív tag
válasz
Lacccca87 #14 üzenetére
Napi szinten használom az egyik gépemen, illetve a cégnél is win10 van. Hidd el ismerem. Ezért gyűlölöm teljes szívemből. Meg azt is hogy rá leszek kényszerítve ha vga drivert akarok majd frissíteni. Bár lehet hogy inkább win7re downgradelek majd a fő gépemen
az legalább használható. (Meg támogatott az amd által)
-
-
huskydog17
addikt
Arról van valami infó, hogy az AMD mikor hajlandó javítani a Relive-ben a mikrofon hibát, ami január óta minden driver-ben benne van?
Gondolom nem lesz javítva, mert az AMD úgy tesz, mintha a probléma nem létezne, annak ellenére, hogy többen is jelezték nekik a hibát és rengeteg topic is van erről már az AMD oldalán, a cég azonban erről nem akar tudomást venni. -
WZP
aktív tag
Bárcsak felrakhatnám win8.1 alá....
-
Televan74
nagyúr
A cím tényleg nem az igazi,de bezzeg ha az Nvidia driverét promóznák így akkor mindenki csak arról beszélne hogy milyen a játék az új RTX alatt. Senki sem sírna a röhögéstől a sírok miatt.
-
icp1970
senior tag
Nagyon-nagyon bizarr cím.
-
bivalyolo
őstag
Az pontosan mit takar, hogy most már működik a freesync a monster hunterben? Eddig mitől nem müködött?
Ahhoz, hogy a freesync működjön nem elég, hogy be van kapcsolva a driverben, freesync képes a monitor, és hdmi vagy dp kábellal csatlakozik?Vagy a fenti feltételeken kívül beleszól a dologba a játék driver profilja is?
-
.LnB
titán
Húha, ahhoz a Star Control: Origins-hez aztán kell a teljesítmény.
-
Habugi
addikt
No offense de hamár ott tartunk h nem elég plepsz egy olyan cím mint pl..
"Az új Tomb Raiderre és.."
..nos akkor is, bő két nap alatt azért ennél többet is összehozhatott volna a kreativitás generátorotok!
Esetleg hamár úgyis takarékos üzemmód, akkor..
"Megjelent a szintén sírrabláshoz készült Radeon Software.."
..vagy hasonló.., de így..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 18.9.1-es eszközillesztő némi hibajavítást is hozott, de ez megszokottnak mondható.
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest