Hirdetés

Sírrabláshoz való az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 399.24-es meghajtó két, bizonyos processzorokkal előidézhető hibát is korrigált.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 399.24-es meghajtót, amely új, illetve frissített profilt kínál a Shadow of the Tomb Raider című játékhoz, a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout nyílt bétájához, illetve az Assetto Corsa Competizione Early Access kiadásához.

Az eszközillesztő a fentiek mellett még két hibát korrigál. A 32-magos Ryzen Threadripper beköszönésével kiderült, hogy az eszközillesztő teljesítménye elég sokat esik, ha 16 magról 32-re vált a felhasználó, amit sikerült javítani. Emellett a korábbi meghajtók problémásan települtek a Core 2 Duo és Quad processzorral rendelkező PC-kre, de ezen a gondon is sikerült felülkerekedni.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés