Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Acer notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Na tessék, UHD felhasználás erre...
-
tome.jr
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy ennek az UHD világmegváltó újdonságnak ugyanaz lesz a sorsa mint pár éve a 3D-nek. Szépen kipukkan a lufi.
-
Mappa
addikt
Szép ez a TV, a talpak is jól néznek ki.
-
vaakuum
addikt
Újdonság.
Én még egyetemista voltam a 2000-es évek előtt, amikor az akkoriban újdonságnak számító brutálnagy plazmatévét úgy reklámozták idehaza 1.5 milliós áron, hogy Suzuki Swiftet adnak mellé ajándékba.
-
Angel1981
veterán
Muszáj nyomulni az UHD-vel, mert mind a 3D, mind a smart rendszer enyhén szólva nem úgy sült el, ahogy a gyártól várták.
-
mephi666
nagyúr
ja, majd adnak ehhez a tv-hez x1-et ajándékba (mint ahogy bizonyos lg 3d cinema-izé sorozathoz x360at), hogy jobban fogyjon és tartalomnak lesz rá uhd dashboard
mi kell még?
...én már annak is örülnék, ha az 5:4-es pal jelet hanyagolnák és alap lenne mindenhol a 16:9... még több év mire általános lesz itthon a fullhd, kíváncsi vagyok mivel akarják majd nekünk beadni, hogy irtónagy szükség van uhd-re?
-
Dexar007
veterán
válasz
molnarpeter #35 üzenetére
..mint a mesében.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #32 üzenetére
Az Xbox One is menni fog 4k-n.
-
Necc
addikt
válasz
blade zte #33 üzenetére
A gond az, hogy ha X valaminek a gyartasi koltseget 2%-al megnoveled, az amire eljut a fogyasztohoz, addigra annak joval a tobbszoroset kell kifizetni.
Hab a tortan, hogyha valami nem tomegcikk, akkor annak gyartasi koltsege magasabb, mint az atlag, tovabb fokozvan a fenti allitasomat.
Rengeteg uj technologia pont ezert nem is tud elterjedni, hiaba kutatjak ki, ha egyszeruen nem lehet egyszeruen, olcson beilleszteni a mar meglevo gyartasi modellbe, akkor az uj gyartastechnologia kifejlesztese az egekbe nyomja a gyartasi koltseget, ami meg persze csak meg hatvanyozottabban jelenne meg kiskereskedelmi forgalomban.
Nyilvan a 4K-s TV technologia nem esik bele a legutobbi kategoriaba, de mivel nem tomegcikk, dragabb legyartani. Te pedig a gyartasi tobbletkoltseg tobbszoroset fogod kifizetni, de az az extra della nem a gyarto zsebebe fog vandorolni.
-
blade zte
őstag
Bevallom, nem értek annyira a képernyökhöz, föleg a tv-khez nem annyira, de miért adja a 4k-t ennyiért, amikor az ehhez képest egérmozi tableteken is lassan ekkora lesz a felbontás az ár töredékéért? Nem látok ebben technológiát, ami ezt az árat megkövetelné, biztos hogy hihetetlen bevételt kap egyetlen ilyen tv-böl is.
-
blade zte
őstag
Nexus 10, 10 inch, 2560x1600, olyan 400 dolcsi.
1920x1080, 5 inch, a telefonok kínban 200 dolcsitól kezdödnek.
Oculus rift fullhd-val, 3d-vel 300 dolcsi.Samsung TV 3840x2160 65 inch 5500 dolcsi lett most. Aztakutyafáját!
Valaki mondja meg. Valaki mondja meg nekem, mi kerül ezen ennyibe? (4k-t lejátszani tudás kilöve, a legújabb snapi procis telók is tudják)
-
atike
nagyúr
Helyes... Tetszik a tendencia...
1 - "olcsón" piacra kerül "gagyi" UHD tévé
2 - a nagyok kiadnak olcsósított, "butított" UHD tévét kedvezőbb áron
3 - a nagy szimplán elkezdi csökkenteni (nem is kicsit) a fullos UHD tévé árát...Alakul... Év végére már lehet lesz valami emberi áron UHD tévé... Hátha!
-
tigipuf
senior tag
Én már a kisérleti adásoktól (kb 4 éve) fullhádé-ben néztem a mindíg tv-n az olimpiákat,és már csak ezért az egy-két alkalom miatt is igénylem az említett felbontást .Nem beszélnék a további sport forma 1, foci ,vizes vb és etc sporteseményekről amiket szintén FHD-ben nézhettem.INGYEN.
Sajnos a kereskedelmi részleg agyzabáló műsorait nem igénylem az említett minőségben. -
Mr President
senior tag
Értettem én is, de attól még butaság volt a kijelentése.
Biztos vagyok benne, hogy eltérő igényeink vannak műsorok terén, de amiket én nézek csatornák azoknak nagyrészét adják hd-ban. Sportcsatornák (sport1, digisport, eurosport) M1 (vb, eb, olimpia, forma1) natgeo, talán a discovery is. Az meg hogy a többi csodás magyar csatorna nem sugároz hd-ban, engem nem üt szíven. Szerintem a muzsika tv nézőközönségének sem a full hd felbontás a lényeg.
-
törölt tag
De könyörgöm minek az UHD ithonra HD adások sincsenek feláral az sem minden csatornán(egyébként a HD adás az nem HD csak át van konvertálva az eredetileg nem HD alapanyag ennek igy annyi értelme van kb. mint a húsvéti tojás tojó nyúlnak
Viszont ha lesz UHD monitor , csak a 4 SLI Titanom birja
.
-
Bilux
veterán
A torrent huszárok maradjanak csendben...
-
Pug
veterán
válasz
Mr President #16 üzenetére
Gyanítom az FHD tartalom alacsony hazai jelenlétére gondolt (you know.. "adás")......
-
Segal
veterán
A cikkbe pont nem az F9000-es tv látható hanem az F8000-es...
Ő lenne az F9000 -
BlackSoft
addikt
Hát a FHD azért nem baromság, mert ha pl filmet akarok nézni a tv-n (nem tv csatornán) akkor az valószínű 1080p lesz, mert már nem nagyon kapni cd-n divx-eket
De azért a tv adás még mindíg nem HD a legtöbb magyar adón, így nem sok haszna van. 4K meg majd akkor jöhet szóba, ha 500ezer körül lesz az általános ára, és nem 2M 500ezer körül. Illetve először azt sem nem TV-nek kellene használni, mert örülük, ha 2015-re legalább minden TV csatorna HD-ban fog sugározni felár nélkül is, mert jelenleg fizetek külön a HD csatornacsomagért
-
dkekesi
tag
Kérdés, hogy hogy számolod a haszonkulcsot? Ha csak a nyersanyagot és egy konkrét készülék összeszerelési díjaát veszed, akkor valószínűleg még annál is nagyobbal. Ha a K+F-et és a gyártósorok létesítését is beleszámolod, akkor valószínűleg jelenleg még minden készülék veszteséges.
-
BlackSoft
addikt
Szerintem dobják piacra az UHD AMOLED-eket 84"-tól kezdve. Tuti siker lenne olcsó $14,999 kezdőárral.
De csak akkor, ha persze van benne 4K webkamera a Skype-hoz!
-
CoDWaW07
őstag
Inkább az árak leszállításával "háborúzzanak"
-
Jack@l
veterán
Annyira azé nem eröltették meg magukat az árral...
-
tarragona
csendes tag
Majd ha 1500 dollár alá bemegy az áruk, befizetek egyre, addig nézegetem képeken őket
-
törölt tag
Elfogadnám, de nem ennyi pénzért
-
nbg
senior tag
Amen. Majd 2-3 ev mulva ranezek ezekre is.
-
Dexar007
veterán
Oleddel foglalkozzanak inkább,ne az lcd alapokra épülő,haszontalan,parasztvakító technológiával.
-
tDr1v3r
veterán
A végén még kiderül, hogy 5000 dolláros haszonkulccsal dolgoznak...
-
BlackSoft
addikt
Nagyon olcsó lesz, már csak 1M kell és meg is van
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD