- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
Ti milyen szervert használtok a sulitokba?
Van egy fuji tx 100 s2 szerverem az egyik sulimba, de már másodszorra szopatott meg. Először a win2008 r2 fosta össze magát, kegyetlenül belassult a szerver, kb 10 perc volt az indulás. Újratelepítettem rá a windows servert, akkor is lassú volt mint a rossebb egyből telepítés után 1. Indításnál. Szétszedtem a raid 1 tömböt, majd újra felépítettem. Akkor jó is lett. Úgy döntöttünk később, hogy kipróbáljuk a sulixot, ezért került a szerverre egy sulixerver a jelenlegi raid 1-re. A probléma ott kezdődött, hogy nem volt net a diákok szgépén, szerver megunta a dolgot, reset, utána már semmi életjele nem volt a sulixnak egyedül a grub maradt meg, de ahogy néztem live unixal tök üres volt a raid tömb, ergó kuka.
Na most... A sulix ügyfélszolgálata szerint vannak gondjai ennek a típusnak a raid vezérlőjével, több iskola is jelezte már feléjük.Ti találkoztatok hasonló raid problémával ezen a típuson?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest