Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Ctrl+Alt~Del #19 üzenetére
Yap. Inglisre így fordítanám.
-
MeszesKPT
őstag
Na ez a megoldás határozottan tetszik, mert egy sima lyukacsos egérrel én biztosan nem akartam együtt élni, mert izzadós a tenyerem. Még kinézetre is tetszik.
Szívesen olvasnék a Pro változatról majd egy tesztet a PH hasábjain.
-
Reggie0
félisten
válasz
pelgrim_v1 #9 üzenetére
Be kell kenni mézzel az aljat.
-
NightGT
senior tag
válasz
pelgrim_v1 #9 üzenetére
Böngészésre, munkára, RPG játékra, ahol nem kell sokat rángatni az egeret, nekem is nagyon bevált a 125 grammos G502. Witcher 3at azzal toltam végig, hibátlan volt.
Utána elkezdtem komolyabban csézni. Fokozatosan ment le a DPI, egyre hosszabb utakon mozgattam, aztán egy pörgős több napos binge után egy hétig megértem mozgatni a csuklómat
(pedig én még nem is rántom fél métereket 400 DPI-n, mint a seriff haverok...)
Most egy 65 grammos, lyuggatott G-wolves Skoll van, teflon talpas. Egérpadon rengeteg múlik. Control felületet szeretem, pontosságra inkább azt ajánlják a Speed-el ellentétben. Ha a flipshotok meg a noscope-ok mennek rajta, akkor az máshol is pontos lesz...
-
nonsen5e
veterán
válasz
pelgrim_v1 #9 üzenetére
Most ez az új mém. Pár éve még mindenki agyba-főbe pakolászta bele a súlyokat mert akkor éppen attól várták a +5 fps-t meg a +0.1 kill-t.
-
GreatL
őstag
válasz
pelgrim_v1 #9 üzenetére
Én is a nehezebbeket szeretem. Asus ROG Chakram van, állítólag ez egy nehéz darab. Nekem pont OK a tömege.
-
-
pelgrim_v1
tag
Csak én szeretem a masszívabb egereket? 150-200gram nem probléma. Könnyű egereket egyszerűen nem bírom pontosan mozgatni, túl futnak mert semmi ellen állásuk.
-
Piftuka
veterán
Viszont kifejezetten tetszik, hogy - ha jól látom, és jól értem - úgy tudták kikönnyíteni az eszközt, hogy a rácsozatos kialakítás felett még egy vékony, összefüggő réteg burkolat van.
Ezzel megoldották a "hámsejtreszelő", szennyeződésgyűjtő, nehezen tisztítható egerek problémakörét. -
Amerigo57
őstag
A ROCCAT Burst Pro egér jól néz ki csak egy kicsit kicsi 19 cm ,
vagy annál nagyobb kézhez.
Mérete: 120 mm x 58 mm x 38.7 mm
Link: -
Astroboy
őstag
Wikipédiáról: "A házi egér fej-törzs-hossza 7-10 centiméter, a farok rövidebb a törzsnél, testtömege körülbelül 30 gramm"
Van még hova fejlődni.
-
Tikakukac
titán
Roccat és RGB olvasatra egyből eszembe jutott, hogy igen, most már tényleg ledeket kell cserélni a klaviban amiből kiégett már a harmada lassan. Reméljük ez az egér tartósabb szerkezet.
-
GreatL
őstag
50 fonttal rövidíti meg a tulajdonosokat... akkor ez egy semmit nem érő kacat, átverés? A megrövidítés pejoratív.
-
Tripofóbiások, tudtam mi hiányzott a mai napból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tripofóbiások örömére a lyukacsos váz ezúttal a burkolat alatt található.
- Hegesztés topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chrome
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elfelejtettem a film címét
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest